text.skipToContent text.skipToNavigation
Covid zelftesten en 4in1 zelftesten beschikbaar

Sensodyne Multicare Tandenborstel

niet-contractuele foto

Tandenborstels

Ontworpen voor gevoelige tanden. Zachte en zijdeachtige haren. Reinigt zacht de tanden en het tandvlees. Ronde kop ontworpen om zich aan te passen aan de delicate delen van de tanden en het tandvlees. Klein kopje dat zelfs de moeilijkste te bereiken plekjes schoonmaakt.
Ontworpen voor gevoelige tanden. Zachte en zijdeachtige haren. Reinigt zacht de tanden en het tandvlees. Ronde kop ontworpen om zich aan te passen aan de delicate delen van de tanden en het tandvlees. Klein kopje ...Verder lezen
Voordeel*
Onze prijs €3,96
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

3 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Sensodyne Multicare Tandenborstel
Leverancier GLAXOSMITHKLINE CONS. HEALTHCARE
Farmaceutische vorm Tandenborstel
Merk Sensodyne
Gamma Sensodyne 24h Bescherming tegen Gevoeligheid
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 3510047

Meer details

Volledige beschrijving:

Sensodyne Multicare tandenborstel is speciaal ontworpen voor mensen me gevoelige tanden. Zijdezachte borstelharen. Speciaal ontworpen om voorzichtig tanden en tandvlees te reinigen. De koepelvormige borstelkop is ontwikkeld om zich aan te passen aan gevoelige plekken op de tanden en het tandvlees, om te zorgen voor een volledige reiniging. De kleine borstelkop reinigt zels moeilijk bereikbare plekken in de mond. Het is aangeraden elke 3 maanden tandenborstels te vervangen. Voor een dagelijkse verzorging van gevoelige tanden adviseren wij om Sensodyne tandpasta twee keer per dag te gebruiken.

Gebruik

Volg altijd de aanwijzingen op de verpakking.Poets 2x per dag en niet vaker dan 3x, slik zo weinig mogelijk door en spuug uit. Het is aangeraden elke 3 maanden tandenborstels te vervangen.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart