text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : ­čÜŤ Levering enkel op het adres van uw keuze, raadpleeg onze engagementen.

Herroeping & terugbetaling

In overeenstemming met de geldende wetgeving voor de verkoop op afstand (wet van 6 april 2010) heeft de klant het recht om

Medi-Market

mee te delen dat hij afziet van zijn aankoop (voor de producten die teruggenomen kunnen worden - dit is aangegeven in de productdetails) zonder boete en zonder dat hij hiervoor een reden moet opgeven, binnen een maximale termijn van 14 kalenderdagen vanaf de dag volgend op de leveringsdatum. De verzendingskosten voor het retourneren zijn ten laste van de klant als deze laatste de producten met de post terugstuurt naar volgend adres: MediSupply, t.a.v. Service Webshops, Rue du Bosquet 12, 1400 Nivelles. De klant kan de producten ook terugbrengen naar een van de Medi-Marketwinkels , kosteloos. Enkel de prijs van de aangekochte producten zal worden terugbetaald.

De producten moeten dan per post worden teruggestuurd of teruggebracht naar een verkooppunt, uiterlijk 14 dagen nadat de klant heeft meegedeeld dat hij zich wilt terugtrekken uit de aankoopovereenkomst, in de originele verpakking, niet geopend en niet bevuild of beschadigd, vergezeld van alle eventuele accessoires en gebruiksaanwijzingen.

In Mijn Account, onder de rubriek Mijn Bestellingen, vindt u een overzicht van uw bestellingen. Selecteer de bestelling waarvoor u gebruik wilt maken van uw recht op terugtrekking. Klik op ÔÇśmijn bestelling retournerenÔÇÖ, u kunt de te retourneren producten selecteren en u wordt gevraagd om een korte vragenlijst in te vullen. Het is absoluut noodzakelijk om deze stappen te doorlopen voor een effectieve aanvraag tot terugtrekking. U moet dus een terugtrekkingsformulier afdrukken* en invullen en dit met de producten naar een Medi-Marketwinkel brengen (kosteloos) of rechtstreeks met de post opsturen (op kosten van de klant).

Als de producten worden geretourneerd volgens de vereiste voorwaarden en termijnen, dan zal Medi-Market de door de klant overgeschreven bedragen (met uitzondering van de leveringskosten) terugbetalen.

Als de oorspronkelijke leveringskosten ten laste van Medi-Market waren, worden deze kosten in mindering gebracht van het terugbetaalde bedrag aan de klant. De terugbetaling gebeurt binnen de 14 dagen volgend op de dag waarop Medi-Market werd geïnformeerd over de beslissing van de klant om zich terug te trekken uit de aankoopovereenkomst en volgend op de ontvangst van de geretourneerde producten.

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart