text.skipToContent text.skipToNavigation

We heten u van harte welkom op onze site.

Medi-Market: fysieke en online verkoopspunten voor een optimale ervaring

Medi-Market.be is de webshop verbonden aan de Medi-Market fysieke parafarmacieën. Medi-Market is het uithangbord van de parafarmacie van het Belgische bedrijf Medi-Market Group, actief in de apotheek- en parafarmaciesector. Tot op vandaag werden 94 Medi-Market verkooppunten en 9 Instituten by Medi-Market geopend in België en Luxemburg. Vind uw parafarmacie Medi-Market in de lijst met onze verkooppunten.

Gesterkt door onze expertise in de gezondheidssector is ons doel om (1) de winkelervaring van onze klanten in de fysieke winkels te laten voortduren op internet en (2) ons ruim assortiment aan te bieden aan personen die zich niet naar onze verkooppunten kunnen begeven.

Een ruim assortiment van producten aan aantrekkelijke prijzen

Bij Medi-Market, hebben wij ons als missie gesteld om “het meest uitgebreide assortiment van producten en diensten van superieure kwaliteit toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen door de laagste prijzen aan te bieden”, omdat:

  • Wij ervan overtuigd zijn dat de beste producten niet noodzakelijk duur hoeven te zijn.
  • Wij niet willen dat er u een onaangename verrassing wacht aan de kassa.
  • Kwaliteit en deskundigheid niet voorbehouden mogen zijn voor de bevoorrechten van de maatschappij.

Concreet hebben we de parafarmacie ontwikkeld rond 8 grote thema’s (Lichaam & gezicht - Vitaliteit & evenwicht - Afslanken & voeding - Baby & mama - Hygiëne & seksualiteit - Eerste hulp - Bandagisterie - Bio & natuurlijk) waarbij we hetvolgende nastreven:

  • De breedste keuze aan producten, zodat iedereen kan vinden wat het meest geschikt is voor hem / haar (een selectie van 10.000 referenties van 400 merken in de winkel en meer dan 10.000 producten van 800 merken beschikbaar op onze website).
  • De laagste prijzen (met kortingen tussen -10% en -50%) opdat niemand compromissen zou moeten sluiten op het gebied van gezondheid en welzijn.
  • Het beste advies geven door een multidisciplinaire ploeg van gespecialiseerde deskundigen (huidverzorgingsspecialisten, voedingspecialisten, naturopaten, enz.) die onze blog voeden, al uw vragen beantwoorden en dagelijks de kwaliteit van de producten controleren die u worden aangeboden. De aanwezigheid van apotheken in onze groep en van apothekers in onze parafarmacieën is eveneens een garantie voor kwaliteit en conformiteit.

Dat is wat wij de "democratisering van gezondheidsexpertise" noemen.

Volledige en regelmatig bijgewerkte informatie

Voor elk product, proberen wij zo veel mogelijk informatie ter beschikking te stellen. U kunt bijvoorbeeld de belangrijkste informatie van op en/of in de verpakking terugvinden. Deze informatie en de bijsluiters worden regelmatig bijgewerkt.

Veiligheid en gebruiksvriendelijkheid

Voor uw veiligheid worden alle bestellingen door gespecialiseerde ploegen bereid. De informatie die u ons meedeelt, blijft vertrouwelijk en intern. Ze zal in geen geval voor publicitaire doeleinden worden doorgegeven zonder uw toestemming. Betalingen verlopen beveiligd via Ingenico Services.

Een eenvoudige navigatie stelt u in staat om het product van uw keuze in enkele muisklikken te vinden. De zoek-, sorteer- en filterfuncties werden geoptimaliseerd om uw zoektocht te vergemakkelijken. Een vraag? Raadpleeg onze FAQ.

Wij staan klaar om u te helpen met uw aankopen. Voor onze contactgegevens kunt u terecht in onze rubriek Contacteer ons.

We wensen u een aangenaam bezoek aan Medi-Market.be!

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart