text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : Zelftesten beschikbaar

Lepivits Bilocare 60 Capsules

niet-contractuele foto

Lever

Activeert de synergie van heilzame planten voor de lever, de gal en de alvleesklier. Samenstelling: kurkuma (wortelextract); chrysantellum americanum (nebulisaat); artisjok (nebulisaat); Mariadistel (nebulisaat)
Activeert de synergie van heilzame planten voor de lever, de gal en de alvleesklier. Samenstelling: kurkuma (wortelextract); chrysantellum americanum (nebulisaat); artisjok (nebulisaat); Mariadistel (nebulisaat)
€27,40 -5% *
Onze prijs €26,03
Tijdelijk niet beschikbaar (web)
HOEVEELHEID

26 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Lepivits Bilocare 60 Capsules
Leverancier LEPI VITS BELGIUM
Vorm Capsule
Merk Lepivits
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2200863

Meer details

Volledige beschrijving:

DESMODIUM - MARIADISTEL - KURKUMA

Bilocare bevat 3 ingrediënten: Desmodium, Mariadistel, Kurkuma. De werkzame bestanddelen van Desmodium zijn sterolverbindingen, flavonoïden waaronder isovitexine, saponinen en anthocyaninen. Desmodium neemt deel aan de regeneratie van levercellen en ondersteunt de bescherming van de lever door een gunstige invloed op de transaminasen (enzymen) [1]. Deze plant heeft een hepregulerende werking dankzij de aanwezigheid van saponosiden die deze functie in stand houden. Al deze bestanddelen dragen bij tot de verlaging van de bilirubine. Een abnormaal hoog bilirubinegehalte wijst op een disfunctie van de lever en de galblaas, met geelzucht tot gevolg. Het LEPIVITS laboratorium beveelt desmodium aan als een co-behandeling voor virale hepatitis. Mariadistel draagt bij tot de bescherming van de lever en is doeltreffend tegen levercirrose (hepatoregeneratieve werking van sylimarine)[2]; Silymarine bevordert de doorstroming van de galblaas (in geval van leverinsufficiëntie of galstenen). Het helpt de bloedsuikerspiegel te reguleren en het cholesterolgehalte in het bloed te verlagen. Kurkuma versterkt het gezochte hepatoprotectieve effect en vergemakkelijkt de spijsvertering. Aanbevolen in geval van levercrisis, cirrose, maagzuurproblemen en voedsel- of geneesmiddelenvergiftiging. Deze synergie van fytonutriënten is ideaal voor het regenereren en beschermen van de lever.

Studies :

[1] Heard O; "Bijdrage tot de studie van Desmodium Adscendens: scheikunde en farmacologie". Proefschrift van farma cie; Universiteit van Tours - Frankrijk, 1994; [2] Jacobs BP, Dennehy C, et al. "Milk thistle for the treatment of liver diseases" systematic review and meta-analysis.Am J Med 2002 Oct 15; 113 (6): 506-15.

Samenstelling

Ingrediënten :

Desmodium extract (desmodium ascendens), mariadistel extract (sylibum marianum), kurkuma longa extract ( Curcugreen ® ); rijstzetmeel; capsule omhulsel: 100% plantaardig pullulan.

Voedingswaarde informatie :1 gelR %*
Desmodium (extract 8/1)250mg-
Mariadistel (extract 8/1)100mg-
Kurkuma (95% curcuminoïden)75mg-

Gebruik

Dosering:

3 capsules per dag bij de maaltijd en een glas water.

Voorzorgsmaatregelen voor gebruik:

Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.Niet gebruiken bij kinderen onder de 12 jaar.

Beoordelingen

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart