text.skipToContent text.skipToNavigation

Geschenkdozen Kerstmis

0 producten

Ideeën voor geschenkpakketten met schoonheidsproducten

De kerstdagen staan al voor de deur, maar u heeft geen tijd om inkopen te gaan doen of op zoek te gaan naar cadeautjes? Kies dan voor onze geschenkpakketten aan de beste prijs!

Met deze geschenkpakketten heeft u gegarandeerd succes deze Kerst

Het geschenkpakket met schoonheidsproducten is een oplossing op maat voor iedereen, jong en oud, en ook voor mannen dankzij de speciale pakketten voor mannen zoals het Nuxe Men Kerstpakket Exclusief Voor Hem. Een eenvoudig en snel geschenk dat bij iedereen in de smaak zal vallen. We gaan ons hier verdiepen in de redenen waarom een geschenkpakket met schoonheidsproducten de ideale keuze is!

Een geschenkpakket met… schoonheidsproducten 

Een geschenkpakket met schoonheidsproducten biedt verzorgings- of make-upproducten, of allebei tegelijk! Alle vrouwen houden van dit soort producten, vooral als het gaat om geschenkpakketten van zeer bekende merken zoals Nuxe, Caudalie, Lierac, Filorga, l’Occitane, Roger & Gallet, Kneipp of Erborian, Vichy, Jowae, Eucerin, Clinique, SVR en Melvita. U moet alleen nog kiezen welk soort pakket u wenst. U kunt hier onze selectie van pakketten terugvinden die u kunt schenken voor de feestdagen, om uw naasten blij te maken. Bij Medi Market geniet u van onklopbare prijzen en uitzonderlijke promoties op grote merken. Aarzel dus niet om deze kans te grijpen! Onze producten zijn geschikt voor iedereen, van meisjes en adolescenten tot rijpere vrouwen, van droge tot vette huid, voor mensen met een beperkt budget of een dikkere portemonnee. Het ideale idee dus om uw dochter, moeder of grootmoeder een plezier te doen. We raden u aan om het geheel te personaliseren door er een briefje bij te doen, gericht aan de persoon die het geschenk ontvangt. Geen idee welk pakket u moet kiezen? Hier zijn twee voorbeelden die altijd raak zijn en waarop we een ruime korting aanbieden:

 

Meerdere schoonheidsgeschenken in één

Het voordeel van een geschenkpakket is dat u niet één maar meerdere schoonheidsproducten schenkt. Het is dus alsof u meerdere cadeautjes geeft. Eén pakket bevat 2 tot een tiental artikelen! De ideale gelegenheid dus voor de persoon die het pakket ontvangt om af te wisselen tussen de geneugten en misschien nieuwe producten te ontdekken.

Voor mama’s en oma’s kunt u kiezen tussen pakketten die huidveroudering helpen bestrijden. In dit assortiment hebben we de Filorga XMAS Box NCEF, speciaal ontworpen voor de rijpere huid. Bestel op onze website en bespaar flink op de oorspronkelijke verkoopprijs! In hetzelfde perspectief is er de Lierac Kerstpakket Premium Aangename Crème + Oogcrème met verzorgingsproducten voor normale tot gemengde huid.

Gedaan met cadeautjes inpakken

De kerstpakketten met schoonheidsproducten worden meestal aangeboden in leuke, mooie dozen in verschillende formaten. Ze bevatten uitsluitend producten van merken die bekend zijn onder het grote publiek, zoals Lierac, Weleda, Vichy of Filorga. Het gaat om zeer handige geschenken, want ze zijn al ingepakt, klaar om af te geven. U hoeft geen tijd en geld meer te verspillen aan verpakking. Dankzij deze geschenkpakketten met schoonheidsproducten is het enkel nog wachten op Kerstmis om ze af te geven! 

Geschenkpakket voor vrouwen, om tijd te winnen bij uw kerstinkopen

In tegenstelling tot andere feesten zoals verjaardagen, moeder- of vaderdag, vraagt Kerstmis om meerdere cadeaus om uw hele familie te verwennen. Een zware taak. Als deze inkopen 'last minute' gebeuren, riskeert u dat het uitloopt op een uitdagende race. Het geschenkpakket met schoonheidsproducten blijkt ook een “tijdbesparend” cadeau te zijn. U hoeft het niet meer ver te zoeken, u hoeft zelfs niet meer naar de winkel te lopen. De grootste merken, zoals Nuxe, Caudalie, Filorga, Garancia, Lierac, Eucerin, SVR en vele anderen bieden mooie geschenkpakketten aan in een beperkte oplage, speciaal voor Kerstmis. U dient enkel online te bestellen, bijvoorbeeld op de website van Medi Market waar u onweerstaanbare kortingen krijgt.

Vind uw geschenkpakket van een groot merk

Een geschenkpakket met schoonheidsproducten van een groot merk valt zeker en vast in de smaak. In onze shop vindt u grote merken als Erborian, Nuxe, Caudalie, Occitane, Roger & Gallet, Lierac, Vichy, SVR, Filorga en Weleda. Vaak gaat het om producten die men normaal gezien niet zou kopen omdat ze duur zijn als ze apart verkocht worden. Maar in de geschenkpakketten zijn ze verkrijgbaar aan onklopbare prijzen. Neem bijvoorbeeld Lierac Kerstpakket Supra-Radiance Gel Crème, aan een onklopbare prijs. En door te kiezen voor een pakket met cosmeticaproducten bespaart u ook nog eens, want de totaalprijs is veel interessanter dan wanneer u de producten afzonderlijk koopt!

 

Een geschenkpakket met schoonheidsproducten wordt altijd gebruikt

Zelfs als u een kerstcadeau met liefde uitgekozen heeft, bestaat de kans dat het niet in de smaak valt en dat het in een vergeten hoekje verdwijnt. Een trui waarvan de kleur niet verleidelijk is, een te klassieke sjaal, het zoveelste boek, ... Dat is niet het geval met een geschenkpakket met schoonheidsproducten. Dat wordt zeker en vast gebruikt. Crème, lichaamsolie, gezichtscrème, serum, handcrème, ... Dat zijn allemaal producten die snel op het rekje in de badkamer geplaatst worden. Heeft u nood aan inspiratie en professioneel advies, dan nodigen wij u uit om Filorga XMAS BOX Optim-Eyes te bekijken, met een bijzonder aantrekkelijk prijskaartje!

Geschenkpakketten voor elk budget

Geschenkpakketten met schoonheidsproducten, dat is een goed idee, vooral als u de dingen graag groots ziet voor een prijsje! Voor wat het budget betreft, hoeft u zich niet aan een gepeperde rekening te verwachten. Een geschenkpakket cadeau doen is zelfs bijzonder voordelig. Voor de prijs van een verzorgingsproduct krijgt u er meerdere producten van het assortiment bij, in “full-size” versie.

Het is bovendien absoluut mogelijk om een geschenk aan een onklopbare prijs te kopen: kijk maar naar het merk Nuxe met haar Nuxe Kerstpakket Prodigieux, bestaande uit drie subtiel geparfumeerde artikelen. Wat een schoonheid, wat een prijsje! En nog een pluspunt: moeten we u nog vertellen dat u voor al deze producten getrouwheidspunten ontvangt? Bestel in onze webshop en geniet van exclusieve voordelen.

Vier Kerstmis in schoonheid en goedkoper.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart