text.skipToContent text.skipToNavigation

Acerol C 60 tabletten

niet-contractuele foto

Vitamine C

Acerola-extract dat van nature rijk is aan vitamine C, essentieel voor de bescherming van het lichaam en de vitaliteit. Gunstig voor het versterken van de natuurlijke afweer; mensen met stress, sporters, vermoeide kinderen.
Acerola-extract dat van nature rijk is aan vitamine C, essentieel voor de bescherming van het lichaam en de vitaliteit. Gunstig voor het versterken van de natuurlijke afweer; mensen met stress, sporters, vermoeide kinderen.
De bijsluiter downloaden
Voordeel*
Onze prijs €17,93
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

17 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Acerol C 60 tabletten
Leverancier LABORATOIRE NUTERGIA
Vorm Tablet
AFSCA
Merk Nutergia
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2275683

Meer details

Volledige beschrijving:

ACEROL C bevat een extract van acerola, een natuurlijke bron van vitamine C.

Vitamine C draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en tot de normale werking van het zenuwstelsel en van het immuunsysteem. Zij neemt ook deel aan het energiemetabolisme, beschermt de cellen tegen oxidatieve stress en verhoogt de ijzeropname.

Vitamine C is in water oplosbaar en wordt snel verbruikt door het lichaam, dat deze vitamine niet zelf kan aanmaken. Dagelijkse inname met de voeding is dus noodzakelijk, er wel op lettend ze niet door de hitte te vernietigen.

Vitamine C of L-ascorbinezuur vervult talrijke biologische functies in het immuunsysteem en het zenuwstelsel. Minder bekend is dat ze de opname van ijzer verhoogt, bijdraagt tot de normale vorming van collageen en zo de normale functie van de huid, het tandvlees en het kraakbeen waarborgt. Zij handhaaft ook de normale werking van het immuunsysteem na een intensieve fysieke inspanning.

Samenstelling

Ingrediënten: Zoetstof: sorbitol, acerola-extract (Malpighia glabraL.), antiklontermiddelen: magnesiumstearaat en calciumfosfaten; natuurlijk sinaasappelaroma, sinaasappelextract (Citrus sinensis(L.) Osbeck).

Voedingssupplement met zoetstof.

BestanddelenPer tablet

Natuurlijke vitamine C

120 mg ( 150% RI*)

Sinaasappelextract

5,8 mg

*Referentie-Innames

Gebruik

1 kauwtablet per dag 's morgens.

Overmatig verbruik kan een laxerende werking hebben. Opgelet, dit potje bevat een droogcapsule, die niet mag worden ingenomen.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart