text.skipToContent text.skipToNavigation

Adventskalenders

De adventskalender mag niet ontbreken tijdens de eindejaarsfeesten. Inspiratie nodig om uw kalender voor 2022 te kiezen? Smelt voor de schoonheidsbestsellers: de Nuxe Coffret Beauty Countdown Noël 2022, de Clinique Advent Calendar Set 2022, de L’Occitane Calendrier Noël Classique, de Filorga Advent Calendar 2022, de Miss Cop Palette Adventskalender 2022 en de Yogi Tea Adventskalender. Vind de adventskalender die u zoekt voor de beste prijs.

De adventskalender mag niet ontbreken tijdens de eindejaarsfeesten. Inspiratie nodig om uw kalender voor 2022 te kiezen? Smelt voor de schoonheidsbestsellers: de Nuxe Coffret Beauty Countdown Noël 2022, de Clinique Advent Calendar Set ... Verder lezen

0 producten

Waarvoor staat de adventskalender?

De traditie van de adventskalender dateert van de 19e eeuw en zou afkomstig zijn uit Duitsland. Het woord “advent” komt uit het Latijn en betekent “komst”, wat verwijst naar de periode die voorafgaat aan Kerstmis. Kinderen kregen toen nog geen chocolaatjes, maar wel religieuze afbeeldingen, elke ochtend tot 24 december, de avond vóór de geboorte van Christus.

Dankzij dit ritueel kon men gestalte geven aan de periode in afwachting van de grote gebeurtenis, het Kerstfeest. En de kinderen leerden ook geduldig zijn, want ze mochten slechts één afbeelding per dag ontdekken.

De religieuze afbeeldingen werden eerst vervangen door figuurtjes en pas later, in de jaren '50, door de bekende chocolaatjes.

 

Wanneer moeten we beginnen met de adventskalender?

De adventsperiode begint de 4e zondag vóór Kerstmis. Oorspronkelijk telden de kalenders dus tussen 22 en 28 dagen. De moderne commerciële versie telt er 24. Het eerste vakje wordt dus geopend op 1 december.

 

Waarom kiezen voor een schoonheids- of wellnessadventskalender

Is er een betere keuze dan een schoonheids- of wellnesskalender om de betoverende eindejaarsfeesten samen door te brengen? De winter neemt plaats op haar troon, lekker knus bij elkaar kruipen wordt nog gezelliger. De pakketten schoonheids- en wellnessadventskalenders bevatten meestal de must-haves van de merken en bieden een uitgebreid productassortiment om uzelf te verwennen met een perfecte verzorgingsroutine. Stel u voor: 24 miniproducten om uzelf te verzorgen, meerdere producten testen zonder ze in grote hoeveelheden te moeten kopen en ze overal mee naartoe kunnen nemen!

Bovendien geeft het design van de pakketten schoonheids- en wellnessadventskalenders altijd de magie van de eindejaarsfeesten weer. Geen cadeauverpakking nodig, de adventskalender is helemaal af. Schenk (uzelf) elke dag een schitterende verrassing.

De schoonheids-/wellnessadventskalender is het ideale geschenk voor uzelf of uw naasten. De bekendste: De NUXE adventskalender. Ontdek ook de adventskalender van L’OCCITANE, FILORGA of CLINIQUE. Op zoek naar een adventskalender met make-up? Dan is De MISS COP precies wat u nodig heeft. Wilt u een traditionelere adventskalender waar u zowel mannen als vrouwen een plezier mee kunt doen? Dan raden wij De Yogi Tea aan.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart