text.skipToContent text.skipToNavigation

XLS Gewichtsverlies 150 Tabletten

niet-contractuele foto

Vetverbranders

XL-S Gewichtsverlies helpt je gezond afvallen en ondersteunt je dieet. Het vermindert de absorptie van vet uit je voedsel en helpt je vermageren.

XL-S

Gewichtsverlies helpt je gezond afvallen en ondersteunt je dieet. Het vermindert de absorptie van vet uit je voedsel en helpt je vermageren.
Voordeel*
Onze prijs €27,99
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

27 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product XLS Gewichtsverlies 150 Tabletten
Leverancier PERRIGO
Merk XLS
Gamma XLS Medical
Herroeping Neen
CNK 4151767

Meer details

Volledige beschrijving:

Alle XL-S producten zijn een sterk duwtje in de rug bij het afvallen in combinatie met gezonde voeding en voldoende beweging. Onze producten helpen je gezond en efficiënt afslanken, bewezen en onderbouwd door klinische studies. De tabletten zijn op basis van plantaardige, natuurlijke actieve bestanddelen en worden door onze klanten goed verdragen in combinatie met hun dieet.

Samenstelling

- Een gepatenteerde en unieke combinatie van natuurlijke Nopal bladeren en natuurlijke vezels van Acaciagom

- Hulpstoffen: microkristallijne cellulose, polyvinylpolypyrrolidon, calciumwaterstoffosfaat, siliciumdioxide, magnesiumstearaat.

Gebruik

Gebruiksaanwijzing

- Neem dagelijks 2 tot 3 tabletten van XL-S Gewichtsverlies in met water onmiddellijk na elke maaltijd. Voor het beste resultaat neemt u XL-S Gewichtsverlies gedurende minimum 1 maand in.

- Neem niet meer dan 9 tabletten per dag.

- We raden bij het gebruik van XL-S Gewichtsverlies aan om voldoende te drinken gedurende de dag in combinatie met je dieet om optimaal te vermageren.

Voorzorgsmaatregelen

- Alleen aanbevolen voor volwassenen ouder dan 18 jaar. Het gebruik van dit product door jongeren van 12-18 jaar om te vermageren dient onder toezicht van een bevoegde beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg te gebeuren.

- Om ervoor te zorgen dat de vezels hun positieve werking op de maag-darmtransit kunnen uitoefenen, kunt u best minstens 2 liter water per dag drinken. U kunt last krijgen van lichte constipatie als u te weinig drinkt.

- XL-S Gewichtsverlies niet innemen:

- tijdens de zwangerschap, wanneer de kans groot is dat u zwanger wordt of als u borstvoeding geeft;

- als u binnen de 2 uur in vet oplosbare geneesmiddelen hebt genomen (bv. orale anticonceptiva);

- als uw BMI (Body Mass Index) lager is dan 18,5. Je kan je BMI makkelijk berekenen en bijhouden met volgende formule: BMI= gewicht (kg) / (lengte (m) x lengte (m));

- als u allergisch bent voor een van de ingrediënten;

- XL-S Gewichtsverlies bevat sporen van oxaalzuur, die in veel groene groenten voorkomen. Als u een nierziekte of nierstenen heeft, vermijd dan het regelmatige gebruik van dit product om te vermageren.

- Raadpleeg uw arts voordat u XL-S Gewichtsverlies neemt:

- als u diabetes hebt, omdat het helpt om de zin in eten te verminderen door het glucosegehalte in het bloed in evenwicht te brengen. Patiënten met diabetes moeten hun dagelijkse diabetesbehandeling misschien aanpassen om hypoglykemische aanvallen te vermijden.

- Als u cholesterolverlagende geneesmiddelen neemt

- als u een medische aandoening hebt.

Er werden slechts zeer zelden ongewenste bijwerkingen vastgesteld (≤ 0,01 %). Het ging in die gevallen om overgevoeligheidsreacties die kenmerkend zijn voor voedselallergieën, zoals uitslag, jeuk, lichte zwelling en lichte maag- en darmklachten. Als deze bijwerkingen zich voordoen, dient u de behandeling stop te zetten.

Eigenschappen

- Verlies gewicht met behulp van natuurlijke actieve ingrediënten

- Efficiënt en gezond gewichtsverlies

- Goed verdragen

- Klinisch bewezen gewichtsverlies

- Geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen, zout of conserveringsmiddelen

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart