text.skipToContent text.skipToNavigation
Covid zelftesten en 4in1 zelftesten beschikbaar

TENA Men Premium Fit Medium - 12 stuks

niet-contractuele foto

Premium bescherming voelt en oogt als normaal ondergoed. Maximaal absorptielevel voor extra zekerheid bij urineverlies en een discrete onopvallende pasvorm, net als normaal ondergoed.
Premium bescherming voelt en oogt als normaal ondergoed. Maximaal absorptielevel voor extra zekerheid bij urineverlies en een discrete onopvallende pasvorm, net als normaal ondergoed.
Voordeel*
Onze prijs €18,97
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

18 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product TENA Men Premium Fit Medium - 12 stuks
Leverancier ESSITY BELGIUM
Herroeping Neen
CNK 4581369

Meer details

Volledige beschrijving:

Laat urineverlies u niet belemmeren het leven te leiden dat u wilt. TENA Men Premium Fit Protective Underwear Maxi voor mannen voelt aan als normaal ondergoed, met een mannelijke snit en gestreept ontwerp, elastische taille en een ademende stof die als katoen aanvoelt. Dit incontinentieondergoed voor mannen heeft een discrete pasvorm en Maxi absorptie voor extra bescherming tegen zwaar urineverlies. De veilige absorptiezone zorgt voor drievoudige bescherming tegen doorlekken, geurtjes en een vochtig gevoel. Deze broekjes voelen aan als ondergoed, maar beschermen als TENA. Blijf zelfverzekerd en behoud de controle op het werk, in de sportschool, waar u ook heengaat en wat u ook doet.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart