text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : Zelftesten beschikbaar!

Specific Waterretentie Duopack 2x28 Tabletten

niet-contractuele foto

Vochtretentie

Natuurlijke formule om vrouwen te helpen vochtretentie en het opgeblazen gevoel te bestrijden. Helpt gewicht te verliezen en uw wellness te bewaren dankzij de drievoudige werking van de plantaardige bestanddelen: werkt tegen vochtretentie (dankzij de es, groene koffie en cassis), beschermende antioxiderende werking en wellness werking tegen de neveneffecten van overgewicht.
Natuurlijke formule om vrouwen te helpen vochtretentie en het opgeblazen gevoel te bestrijden. Helpt gewicht te verliezen en uw wellness te bewaren dankzij de drievoudige werking van de plantaardige bestanddelen: werkt tegen vochtretentie (dankzij de ...Verder lezen
De bijsluiter downloaden
Voordeel*
Onze prijs €19,99
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

19 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Specific Waterretentie Duopack 2x28 Tabletten
Leverancier FORTE PHARMA
Bestemd voor Vrouw
Vorm Tablet
AFSCA
Merk Forte Pharma
Gamma Afslankwereld
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 3195658

Meer details

Volledige beschrijving:

SPECIFIC WATERRETENTIE werd speciaal ontwikkeld voor de vrouwen om tegen waterretentie en het opgeblazen gevoel te vechten maar ook om gewicht te verlizeien en zich goed te voelen. De formule van SPECIFIC WATERRETENTIE biedt 3 belangrijke werkingen :

  1. Afslanken : tegen waterretentie
  2. Beschermen : anti-oxydante werking
  3. Welzijn

De formule van Specific Waterretentie bevat een extract van es, gekend voor de stimulerende werking op de vochtafdrijvingsfuncties van het lichaam en de nierdrainage.

Om deze werking aan te vullen bevat de formule ook cassis en groene koffie. Bovendien helpen mangaan, selenium en vitamine B2 om de cellen te beschermen tegen oxidatiestress. Vitamine B6 vervolledigt de formule en helpt om de hormonale activiteit te reguleren.

Samenstelling

Ingrediënten (mg per dagelijkse dosis): vulstof (microcristallijne cellulose, dicalciumfosfaat, vernet natriumcarboxymethylcellulose), groene koffie getitreerd met cafeïne (Coffea arabica L.) (250), es (Fraxinus excelsior L.) (140) - maltodextrine, glansmiddelen [hydroxypropylmethylcellulose, vetzuren, spirulinaconcentraat], zuurvormer (kaliumcitraat), cafeïne (50), emulgator (mono- en diglyceriden van vetzuren), cassis (Ribes nigrum L.) (35), granaatappel (Punica granatum L.) (14), voormengsel met selenium (hydrosylaat van rijsteiwitten, natriumseleniet), mangaansulfaat, vitaminen B6 (pyridiniumchloride), B1 (thiaminemononitraat), B2 (riboflavine).

Gebruik

Twee tabletten innemen per dag: 1 tablet 's ochtends en 1 tablet 's middags met een glas water (200 ml).

Eigenschappen

Zonder gluten, zonder gelatine. Geschikt voor vegetariërs.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart