text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : Zelftesten beschikbaar!

Serelys 60 Tabletten

niet-contractuele foto

Menopauze

Natuurlijke oplossing voor het verbeteren van premenopauzale en menopauzale klachten (opvliegers, nachtelijk zweten, prikkelbaarheid, zwelling, gewichtstoename, enz.). Behoudt het vrouwelijke evenwicht.
Natuurlijke oplossing voor het verbeteren van premenopauzale en menopauzale klachten (opvliegers, nachtelijk zweten, prikkelbaarheid, zwelling, gewichtstoename, enz.). Behoudt het vrouwelijke evenwicht.
De bijsluiter downloaden
Voordeel*
Onze prijs €21,59
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

21 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Serelys 60 Tabletten
Leverancier EG NV/SA
Bestemd voor Vrouw
Vorm Tablet
AFSCA
Merk Serelys
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2719201

Meer details

Volledige beschrijving:

Sérélys, jouw betrouwbare partner bij (peri)menopauze zonder hormonaal werkingsmechanisme

Sérélys is een voedingssupplement zonder hormonaal werkingsmechanisme. Sérélys helpt bij menopauzale ongemakken zoals opvliegers, prikkelbaarheid en tijdelijke vermoeidheid in geval van menopauze. Sérélys bevat geen fyto-oestrogenen (plantaardige hormonen zoals rode klaver, hop, soja, lijnzaad, salie…) of zilverkaars.

Hormoon-of chemotherapie of bestraling kunnen een vroegtijdige menopauze veroorzaken. Dit kan ongemakken zoals warmteopwellingen met zich meebrengen. Sérélys kan dankzij het niet- hormonaal werkingsmechanisme zonder enig probleem gecombineerd worden met geneesmiddelen die warmteopwellingen veroorzaken.

Opvliegers worden gekenmerkt door een plots opkomend warmtegevoel dat opstijgt vanuit de borst naar het gelaat en dat binnen enkele seconden aanleiding geeft tot een bijzonder onaangename transpiratie. Soms worden ze vervangen door overvloedig zweten: de indruk het voortdurend te warm te hebben.

Ze komen voor vanaf de perimenopauze (de periode van 3 tot 5 jaar die de echte menopauze voorafgaat) terwijl de maandstonden nog niet zijn opgehouden maar zeer onregelmatig zijn geworden.

Op het ogenblik van de echte menopauze, met name het definitief uitblijven van de maandstonden sinds minstens één jaar, komen deze opvliegers gedurende min of meer lange tijd voor bij 75% van de vrouwen (20% van de vrouwen heeft er last van tot de leeftijd van 65 jaar).

Deze warmteopwellingen zijn voor vele vrouwen bijzonder moeilijk te verduren wanneer ze uw slaapkwaliteit verminderen, u vaak en herhaaldelijk storen tijdens uw privé- of beroepsleven of u verplichten u regelmatig te verfrissen. De menopauze kan ook gepaard gaan met een tijdelijk gevoel van vermoeidheid en uitputting.

EIGENSCHAPPEN VAN SÉRÉLYS

Sérélys is een voedingssupplement te gebruiken bij de verschijnselen van menopauze. Het is een innovatief voedingssupplement uit de biotechnologie, dat voor het eerst 3 actieve bestanddelen combineert:

PureCyTonin® PI complex

PureCyTonin® GC complex

Vitamine E, die de cellen helpt beschermen tegen oxidatieve stress

Sérélys wordt geproduceerd volgens de geldende reglementering om een hoogkwalitatief en doeltreffend product te verkrijgen. De PureCyTonin® PI en PureCyTonin® GC complexen bestaan uit gestandaardiseerde gezuiverde cytoplasmatische extracten van pollen behandeld volgens een exclusief en beschermd procedé waardoor het werkzame deel van de pollen (cytoplasma) uit zijn harde en waterdichte schalen (exine en intine) wordt gehaald.

Het omhulsel van de pollen draagt de allergieverwekkende stoffen (allergenen) van de pollen: dankzij het exclusieve extractieprocedé van Sérélys wordt gezuiverd cytoplasma bekomen en worden alle pollenallergenen verwijderd.

Zo verkrijgt men de PureCyTonin® PI en PureCyTonin® GC complexen.

Sérélys werd in verschillende wetenschappelijke studies volgens adequate methodes onderzocht in Zweden, Noorwegen, Japan en Frankrijk bij vrouwen die opvliegers hadden tijdens de perimenopauze of de menopauze.

Sérélys draagt dankzij de gezuiverde cytoplasma-extracten van pollen bij tot het behoud van het welzijn tijdens de menopauze. De gezuiverde cytoplasma-extracten van pollen uit SÉRÉLYS worden gebruikt bij opvliegers. Ze hebben een positieve invloed op de energie en helpen bij kortstondige vermoeidheid.

GEBRUIK

2 tabletten per dag samen innemen, 's morgens of 's avonds.

Dit product is niet bestemd voor zwangere vrouwen of kinderen. Kan een evenwichtige voeding en gezonde levensstijl niet vervangen. De aanbevolen dagdosis niet overschrijden.

BELANGRIJK: omdat Sérélys een natuurlijk product is, moet het eerste gebruik gedurende ten minste twee maanden voortgezet worden om de verwachte effecten waar te nemen. Het voortzetten van de behandeling zorgt voor een continu effect.

SAMENSTELLING PER TABLET

Ingrediënten: 320 mg specifieke, gezuiverde en gestandardiseerde cytoplasma-extracten van pollen (mengsel van PureCyTonin® Complex PI en PureCyTonin® Complex GC); vulstoffen: microkristallijne cellulose, calciumwaterstoffosfaat dihydraat; glansmiddel: hydroxypropylmethylcellulose, hydroxypropylcellulose, stearinezuur, calciumcarbonaat en karamel; 22,14 mg D-α-tocoferolacetaat; antiklontermiddel: magnesiumstearaat

Sérélys bevat geen fyto-oestrogenen en geen gluten. Dit voedingssupplement heeft een niet-hormonaal werkingsmechanisme.

VERPAKKING

Doos met 60 tabletten in blister.

Uitsluitend verkrijgbaar bij uw apotheker.

Bewaren bij kamertemperatuur in de oorspronkelijke verpakking ter bescherming tegen warmte en vocht. Buiten het bereik van kinderen houden.

Gepatenteerd product. Geproduceerd in Europa.

VERDELER

EG sa/nv

Heizel Esplanade b22

B-1020 Brussel

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart