text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : Zelftesten beschikbaar aan € 1,99 per stuk

Salus Floradix Kindervital Fruity 250ml

niet-contractuele foto

Multivitaminen

Vloeibare multivitaminen met calcium en vitamine D, noodzakelijk voor de groei en de normale ontwikkeling van het beendergestel bij kinderen. Voor kinderen vanaf 3 jaar. Aangename smaak. Zonder alcohol, bewaarmiddelen, kunstmatige kleurstoffen of aroma’s, gluten, lactose.
Vloeibare multivitaminen met calcium en vitamine D, noodzakelijk voor de groei en de normale ontwikkeling van het beendergestel bij kinderen. Voor kinderen vanaf 3 jaar. Aangename smaak. Zonder alcohol, bewaarmiddelen, kunstmatige kleurstoffen of aroma’s, gluten, ...Verder lezen
Voordeel*
Onze prijs €11,24
Tijdelijk niet beschikbaar (web)
HOEVEELHEID

11 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Salus Floradix Kindervital Fruity 250ml
Leverancier OCEBIO
Inhoud 250ml
Bestemd voor Kind
Vorm Vloeistof
Overgevoeligheid Zonder alcohol
Zonder kleurstoffen
Zonder bewaarmiddel
Zonder gluten
Zonder melksuiker
Merk Salus
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2670578

Meer details

Volledige beschrijving:

KINDERVITAL : Multivitamine met calcium

Calcium en vitamine D zijn nodig voor de normale groei en ontwikkeling van botten bij kinderen

Kindervital is een goed smakende multivitamine voor kinderen. Naast de vitamines A, B, C en D bevat deze vloeibare multi calcium. Calcium en vitamine D zijn nodig voor de normale groei en ontwikkeling van botten bij kinderen. Calcium draagt bij aan de instandhouding van normale botten en tanden en vitamine D draagt bij tot de normale opname van calcium bij de mens in het algemeen.

Kindervital is vloeibaar en makkelijk om in te nemen. Het bevat verschillende vruchtensapconcentraten en selectieve planten voor een aangename smaak.

Kindervital is ideaal voor kinderen vanaf 3 jaar. Het bevat geen alcohol, conserveringsmiddelen,kleurstoffen of kunstmatige smaakstoffen, is lactosevrij en is ook geschikt voor vegetariërs.

Samenstelling

Ingrediënten: Wortel, brandnetel, spinazie, waterkers, koriander, kamille, anijszaad, perensap, sinaasappelsap, moutextract, druivensap, acerolasap, rozenbottelextract, carobemeel en essence van cacao. Kindervital is gezoet met ahornsiroop: er is dus geen suiker toegevoegd.

Gebruik

Kinderen vanaf 3 jaar: 2 x daags 10 ml bij voorkeur voor de maaltijd. Kindervital is prima te mengen door vruchtensap of een andere drank. Na opening in de koelkast bewaren. Het elixer is dan nog 4 weken houdbaar.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart