text.skipToContent text.skipToNavigation

Salus Floradix 84 Tabletten

niet-contractuele foto

Ijzer

Bevat ijzer in een makkelijk opneembare en zeer goed verteerbare vorm en voorziet essentiële voedingsstoffen zoals vitamine B (onder andere foliumzuur) en plantenextracten. IJzer draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid. Vitamine B1, B2, niacine, B6 en B12 bevorderen het metabolisme van de energie en vitamine C vergemakkelijkt de opname van ijzer. Vitamine C draagt ook bij tot een normale werking van het immuunsysteem.
Bevat ijzer in een makkelijk opneembare en zeer goed verteerbare vorm en voorziet essentiële voedingsstoffen zoals vitamine B (onder andere foliumzuur) en plantenextracten. IJzer draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid. Vitamine B1, B2, niacine, ...Verder lezen
De bijsluiter downloaden
Onze prijs € 17,98
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

17 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Salus Floradix 84 Tabletten
Leverancier OCE-BIO
Vorm Tablet
AFSCA
Merk Salus
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 0840124

Meer details

Volledige beschrijving:

Floradix tabletten bevatten een goed opneembare vorm van ijzer, het ijzer II gluconaat. IIzer draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid.De ijzeropname wordt bevorderd door de aanwezigheid van vitamine C. Daarnaast is aan Floradix ijzertabletten foliumzuur toegevoegd.

Floradix® kruiden ijzer-tabletten bevatten een goed opneembare en goed verteerbare vorm van ijzer en biedt ook belangrijke voedingsstoffen zoals B-vitamines (waaronder Foliumzuur). Het ijzer draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid. De vitaminen uit het B-complex bevorderen de stofwisseling en de vitamine C bevordert de opname van ijzer. De kruiden en vruchtenconcentraten vormen een unieke samenstelling en leggen de basis voor een goede verdraagzaamheid en dragen zo bij aan het behoud van een normale stoelgang.

Floradix® kruiden ijzer-tabletten is geschikt voor iedereen die extra vitaliteit, energie en weerstand kan gebruiken: bv. aan het begin of tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode, kinderen in de groei, ouderen of sporters.

Samenstelling

Werkstof per 3 tabletten - % RI

  • IJzer 21 mg - 150%
  • Vitamine C 30 mg - 38%
  • Vitamine B1 1,5 mg - 136%
  • Vitamine B2 4,5 mg - 321%
  • Niacine 30 mg NE - 188%
  • Vitamine B6 6,0 mg - 429%
  • Vitamine B12 3,0 µg - 120%
  • Foliumzuur 390 µg 195%

*RI = Referentie-inname

Floradix tabletten bevatten naast de ingrediënten uit het schema ook een extract van brandnetel, kweekwortel, spinazieblad, duizendguldenkruid, venkel, algen en rozenbottel. Het ijzerhoudend gist is plantaardig, enzymvrij en afkomstig uit Saccharomyces cerevisiae.

Gebruik

Volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar: 3 maal daags 1 tablet 30 minuten vóór het eten met water innemen met wat vloeibaars (geen koffie, thee of melkproducten, want die remmen de ijzeropname).

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart