text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : Zelftesten beschikbaar!

Rhumal Complet 180 Tabletten (+ 30 gratis tabletten)

niet-contractuele foto

Gewrichten - Artrose

Voedingssupplement op basis van glucosaminesulfaat 1500 mg, MSM 2000 mg, chondroïtinesulfaat 1200 mg en vitamine C 12 mg. Voor het herstel van de gewrichten. Voor meer flexibiliteit en mobiliteit. Voedt de gewrichten, beschermt het kraakbeen. Vitamine C draagt bij tot de vorming van collageen voor het behoud van de goede werking van het gewrichtskraakbeen.
Voedingssupplement op basis van glucosaminesulfaat 1500 mg, MSM 2000 mg, chondroïtinesulfaat 1200 mg en vitamine C 12 mg. Voor het herstel van de gewrichten. Voor meer flexibiliteit en mobiliteit. Voedt de gewrichten, beschermt het kraakbeen. ...Verder lezen
De bijsluiter downloaden
Krijg een Curcu-Phar Forte 30 Tabletten gratis bij aankoop van een product uit de categorie gewrichten. Zolang de voorraad strekt.
Voordeel*
Onze prijs €58,85
Tijdelijk niet beschikbaar (web)
HOEVEELHEID

58 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Rhumal Complet 180 Tabletten (+ 30 gratis tabletten)
Leverancier P & G HEALTH BELGIUM
Vorm Tablet
Merk Rhumal
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 3280740

Meer details

Samenstelling

Rhumal COMPLET is een kwalitatief hoogstaand voedingssupplement dat per 3 tabletten 1500 mg zuivere,kristallijne glucosaminesulfaat, 1200 mg chondroïtinesulfaat, 2000 mg MSM en 12 mg vitamine C (15% RI*) bevat. *RI= Referentie Inname.

• Ingrediënten : Kristalijne glucosaminesulfaat 2KCl ; Methylsulfonylmethaan; Chondroïtinesulfaat; Vulstof: Microkristallijne cellulose ; Granuleermiddel : Polyvinylpyrrolidone ; Antiklontermiddel : Katoenzaadolie ; Glansen granuleermiddel : Hydroxypropylmethylcelulose ; Antiklontermiddel : Magnesiumstearaat; Kleurstof : Titaandioxide; Ascorbinezuur ; Antiklontermiddel : Talk ; Bevochtigingsmiddel : Polysorbaat 80. Bevat afgeleide producten van krabschalen. Niet geven aan personen met een gekende overgevoeligheid. • Glucosamine en chondroïtine : Het zijn volledig natuurlijke, lichaamseigen stoffen. Glucosamine is de basisgrondstof van het kraakbeen. • MSM : een afkorting van MethylSulfonylMethaan, is een natuurlijke zwavelbron, die men terugvindt in het menselijk organisme. Het belang van zwavel wordt ruimschoots onderschat, ook in de voeding. Nochtans komt dit mineraal op de derde plaats (in hoeveelheid) in ons organisme, na calcium en kalium. Elke lichaamscel bevat zwavel. • Eigenschappen van vitamine C: Vitamine C draagt bij tot de vorming van collageen, voor het behoud van de goede werking van gewrichtskraakbeen. Alle producten van het Rhumal-gamma worden bereid met zuivere, NATUURLIJKE grondstoffen en van de allerbeste kwaliteit. De producten zijn uiterst veilig, worden goed verdragen en zijn niet maagbelastend.

Gebruik

Neem 1 x 3 tabletten Rhumal COMPLET TABLETTEN per dag, 's morgens of 's avonds. De vorm en het omhulsel van de tabletten werden zorgvuldig bestudeerd om ze gemakkelijk te kunnen slikken. Een kleine praktische tip: een tablet wordt nog makkelijker ingenomen met een beetje voedsel, juist op het moment dat het hapje wordt ingeslikt.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart