text.skipToContent text.skipToNavigation

Remescar Instant Pore Reducer 20 ml

niet-contractuele foto

Oogomtrek

Onmiddellijke behandeling. Vermindert de zichtbaarheid van de poriën. Voor een onmiddellijk perfectionerend en matterend effect op de huid.
Onmiddellijke behandeling. Vermindert de zichtbaarheid van de poriën. Voor een onmiddellijk perfectionerend en matterend effect op de huid.
Voordeel*
Onze prijs € 37,47
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

37 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Remescar Instant Pore Reducer 20 ml
Leverancier KARO PHARMA
Inhoud 20ml
Skintype Vet
Vet
Farmaceutische vorm Crème
Merk Remescar
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 4160628

Meer details

Volledige beschrijving:

Remescar Instant Pore Reducer is een gezichtscrème die vergrote poriën in minder dan een minuut helpt te verkleinen. Breng de crème aan op de gehydrateerde huid en wacht één minuut om onmiddellijk van de resultaten te genieten. Een groot voordeel is dat u na gebruik van deze crème geen make-up meer hoeft te dragen. Uw huid is onberispelijk, egaal, mat en voelt zacht aan.

Opmerking: Klinische studies hebben aangetoond dat deze porieverkleinende crème de diameter en het volume van poriën aanzienlijk vermindert.

Samenstelling

Remescar Instant Pore Minimiser bestaat uit een unieke combinatie van actieve bestanddelen: een optisch microsferencomplex, talgregulerende plantaardige stoffen en huidherstellend plankton.

Gebruik

Begin met het reinigen van je gezicht met micellair water. Micellair water reinigt je gezicht intensief en je begint je dag met een schone huid, die ontvankelijker is voor andere producten. Vervolgens is het belangrijk om uw gezicht te hydrateren met een dagcrème. Remescar Dagcrème is een intensieve vochtinbrengende crème die diep inwerkt op de zichtbare tekenen van veroudering.

Breng tot slot de Instant Pore Reducer aan: deze crème vermindert vergrote poriën, egaliseert en matteert de huid.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart