text.skipToContent text.skipToNavigation

Quatral 60 Capsules

niet-contractuele foto

Antioxidanten

Voedingssupplement op basis van selenium, vitamine C en E, bètacaroteen en zink. Draagt ​​bij tot de goede werking van het immuunsysteem, vermindert vermoeidheid en zorgt voor een normaal energiemetabolisme. Beschermt de cellen tegen oxidatieve stress.
Voedingssupplement op basis van selenium, vitamine C en E, bètacaroteen en zink. Draagt ​​bij tot de goede werking van het immuunsysteem, vermindert vermoeidheid en zorgt voor een normaal energiemetabolisme. Beschermt de cellen tegen oxidatieve stress. ...Verder lezen
De bijsluiter downloaden
Voordeel*
Onze prijs €21,51
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

21 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Quatral 60 Capsules
Leverancier ORIFARM HEALTHCARE
Vorm Capsule
AFSCA
Merk Quatral
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 4665113

Meer details

Volledige beschrijving:

QUATRAL bevat 1 tablet met vitamines C, E, seleen, zink en bioflavonoïden. Elke cel in ons lichaam heeft, om optimaal te functioneren, immers nood aan deze stoffen en bevordert op die manier in hoge mate de levenskwaliteit. Bio-flavonoïden zijn antioxidanten die worden gewonnen uit natuurlijke citrusvruchten.

Veel vitamines, mineralen en oligo-elementen zijn betrokken bij de afweermechanismen van het lichaam, sommige zijn meer waard dan anderen. Dit is met name het geval voor vitamine C, seleen en zink die bijdragen tot de normale werking van het immuunsysteem terwijl vitamine C ook bijdraagt tot een normaal energiek metabolisme en tot een vermindering van vermoeidheid. Het moet ook vermeld worden dat vitamine E bijdraagt tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.

Vitamine E, vitamine C, seleen en zink zijn voedingsstoffen die het lichaam helpen zichzelf te verdedigen. De cellen van het menselijk lichaam vormen dagelijks een hoeveelheid vrije radicalen. Bovendien wordt de productie van vrije radicalen verhoogd en/of versneld door o.a. tabak, alcohol, onevenwichtige of vetrijke voeding, tijdelijke stress, intensieve sportbeoefening, luchtverontreiniging, UV-stralen en veroudering. Vrije radicalen hebben enerzijds een fysiologische functie, anderzijds beschadigen zij de cellen in het lichaam indien ze in overmaat aanwezig zijn. Zo staan zij in voor het ontstaan van verouderingsverschijnselen alsook een versnelling van de oxidatie van het LDLcholesterol. Een voeding die voldoende seleen, vitamine C, vitamine E en zink bevat, laat het lichaam toe beter weerstand te bieden tegen deze externe factoren, welke zeer vermoeiend zijn voor het organisme, omdat deze vitaminen en mineralen bijdragen tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.

Samenstelling

Vitamine C (Calcium L-ascorbaat); Vulstof: microkristallijne cellulose (E460(i)); Citrusbioflavonoïden; zink (Zinkcitraat); Antiklontermiddelen: magnesiumzouten van vetzuren (E470b); Vitamine E (D-Alfa-tocoferylwaterstofsuccinate); Glansmiddel:hydroxypropylmethylcellulose (E464); Seleen (natriumseleniet); Stabilisator: Vernet natriumcarboxymethylcellulose (E468); Bevochtiger: Polyethyleenglycol (E1521).

Gebruik

De aanbevolen dagelijkse dosis is 1 tablet Quatral per dag, in te nemen met water, bij voorkeur na de maaltijd.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart