text.skipToContent text.skipToNavigation

Puressentiel Diffusion Zen Olie Fl 30ml

niet-contractuele foto

Stress - Ontspanning

100% zuivere en natuurlijke etherische oliën voor verstuiving. Helpt om ontspanning, relaxatie en rust te verschaffen, om spanningen te bedaren, om de slaap te bevorderen. Etherische oliën met kalmerende, rustgevende, stressbestrijdende eigenschappen.
100% zuivere en natuurlijke etherische oliën voor verstuiving. Helpt om ontspanning, relaxatie en rust te verschaffen, om spanningen te bedaren, om de slaap te bevorderen. Etherische oliën met kalmerende, rustgevende, stressbestrijdende eigenschappen.
Voordeel*
Onze prijs € 12,99
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

12 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Puressentiel Diffusion Zen Olie Fl 30ml
Leverancier PURESSENTIEL BENELUX
Inhoud 30ml
Vegan
Farmaceutische vorm Etherische olie
Etherische olie
Merk Puressentiel
Gamma Puressentiel Verspreiding
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2620961

Meer details

Volledige beschrijving:

ZEN Verstuiving Puressentiel® is voor 100 % samengesteld uit 100 % pure en natuurlijke EOBBG (Essentiële Oliën Botanisch en Biochemisch Gedefinieerd) essentiële oliën om te gebruiken met de verspreider Puressentiel®. Deze essentiële oliën met kalmerende, verzachtende, ontspannende, rustgevende, onthaastende en sedatieve eigenschappen helpen op natuurlijke wijze de ontspanning, de rust en de slaap te bevorderen.

Gebruik

Te gebruiken met een verspreider voor koude verneveling. De verspreider van Puressentiel® is hiervoor ideaal. Breng voor kleine ruimten enkele druppels aan op uw linnengoed (controleer vooraf of het mengsel met essentiële oliën geen vlekken maakt op de stof) of op een schoteltje dat u in de buurt van een warmtebron plaatst. Belangrijk: een essentiële olie mag nooit verhit of opgewarmd worden boven 30°C want anders worden haar werkzame bestanddelen vernietigd.

Gebruiksvoorzorgen:

De essentiële oliën zijn zeer werkzaam en moeten gebruikt worden volgens de bijgevoegde gebruiksaanwijzing. Niet aanbrengen op de huid. Vermijd elk contact met de ogen en de slijmvliezen. De handen goed wassen na contact met essentiële oliën. In geval van irritatie, spoelen met plantaardige olie. Buiten het bereik en het zicht van kinderen bewaren. Niet inslikken. Op een koele en donkere plaats bewaren. Niet gebruiken in aanwezigheid van een kind jonger dan 1 jaar. 30 minuten wachten alvorens het kind weer in de ruimte te laten.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart