text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : šŸ˜· Vergeet uw masker niet! / Ons engagement

Puressentiel Antiluizenlotion 100ml Met Kam

Photo non contractuelle

Antiluizen

Antiluizenlotion met essentiƫle olie (met kam) 100% natuurlijk. Verwijdert luizen, larven en neten. Zacht voor haar en milieu. Na 10 minuten actief. Zonder neurotoxische insecticide, zonder silicone, zonder dimethicon, zonder conserveringsmiddelen, zonder synthetische geur.
Antiluizenlotion met essentiƫle olie (met kam) 100% natuurlijk. Verwijdert luizen, larven en neten. Zacht voor haar en milieu. Na 10 minuten actief. Zonder neurotoxische insecticide, zonder silicone, zonder dimethicon, zonder conserveringsmiddelen, zonder synthetische geur.
23,80ā‚¬ -10% *
Onze prijs 21,42ā‚¬
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

21 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf ā‚¬ 59 aankopen

kenmerken

Naam product Puressentiel Antiluizenlotion 100ml Met Kam
Leverancier PURESSENTIEL BENELUX
Inhoud 100ml
Vorm Lotion
Overgevoeligheid Zonder bewaarmiddel
Zonder insecticide
Zonder parfum
Zonder silicone
Product type Kam
Merk Puressentiel
Gamma Puressentiel Anti-luizen
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2783124

Meer details

Volledige beschrijving:

Puressentiel Tegen Luizen verwijdert radicaal luizen, larven en neten in 10 minuten en in alle veiligheid. Zijn 100 % natuurlijke formule zonder neurotoxisch insecticide is een combinatie van:

 • Plantaardige oliĆ«n van kokosnoot, calophyllum, jojoba, zonnebloem, zoete amandel, ricinus die mechanisch werken door de ademhalingsopeningen van de luizen, larven en neten te verstoppen. Dankzij dit verstikkingsmechanisme kunnen de luizen geen resistentie ontwikkelen.
 • EssentiĆ«le oliĆ«n van lavendel, kruidnagel, theeboom en geranium met kalmerende en ontsmettende eigenschappen, ideaal om irritaties van de hoofdhuid te kalmeren.

Samenstelling

Combinatie van 6 plantaardige oliƫn en 4 EOBBG essentiƫle oliƫn (Essentiƫle Oliƫn Botanisch en Biochemisch Gedefinieerd): Plantaardige oliƫn:

 • Kokosnoot, Calophyllum, Jojoba, Zonnebloem, Zoete amandel, Ricinus

Essentiƫle oliƫn:

 • Lavendel, Kruidnagel, Theeboom, Geranium.
 • Zonder neurotoxisch insecticide
 • Zonder siliconen
 • Zonder dimethicone
 • Zonder bewaarmiddelen
 • Zonder synthetisch parfum
 • Zonder drijfgas.

Gebruik

Puressentiel Anti-Luizen overvloedig verstuiven op droog haar.Opgelet! Indien er te weinig product is aangebracht kan het onvoldoende de ademhalingsorganen van de luizen, larven en neten verstoppen om ze dood te krijgen. Het is dus belangrijk een voldoende grote hoeveelheid product aan te brengen om al het haar en de hoofdhuid volledig te kunnen bestrijken zodat alle luizen, larven en neten in contact komen met het mengsel. Dit zorgt voor een maximale doeltreffendheid.

Gedurende 10 minuten op het haar laten rusten als het Ć©Ć©nmaal volledig doordrongen is van het productā€¦Nodige hoeveelheid voor de behandeling:

 • Voor lang haar: 1 flesje = 1 persoon.
 • Voor halflang tot kort haar: 1 flesje = 2 tot 3 personen.

Om luizen blijvend te weren, gebruik Puressentiel Luizen Repel.

Specifieke gebruiksvoorzorgen:

Op kamertemperatuur bewaren (> 15Ā°C). Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 3 jaar, bij zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven of in geval van een allergie voor Ć©Ć©n van de bestanddelen. Vermijd elk contact met de ogen en de slijmvliezen. Uitwendig gebruik. Niet inslikken. Buiten het bereik van kinderen houden. Op een koele en donkere plaats bewaren. Let op om niet uit te glijden als het product op een glad oppervlak terechtkomt.algemene gebruiksvoorzorgen

Beoordelingen

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf ā‚¬ 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart