text.skipToContent text.skipToNavigation
Covid zelftesten en 4in1 zelftesten beschikbaar

Pranarôm Wortel Plantaardige Olie Bio 50ml

niet-contractuele foto

Essentiële oliën

Olie rijk aan vitamine. Helpt bij het versterken van de natuurlijke afweer en beschermt tegen vrije radicalen. In gelijke delen gemengd met avocado-olie en sint-janskruid helpt het om de huid te beschermen tegen externe agressies.
Olie rijk aan vitamine. Helpt bij het versterken van de natuurlijke afweer en beschermt tegen vrije radicalen. In gelijke delen gemengd met avocado-olie en sint-janskruid helpt het om de huid te beschermen tegen externe agressies. ...Verder lezen
Voordeel*
Onze prijs €9,72
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

9 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Pranarôm Wortel Plantaardige Olie Bio 50ml
Leverancier PRANAROM INTERNATIONAL
Inhoud 50ml
Merk Pranarôm
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2488955

Meer details

Volledige beschrijving:

Een gevitamineerd maceraat voor een bruine huid! Deze mooi oranje olie trekt snel in de huid in en is een ideaal schoonheidsproduct om de huid voor te bereiden op het zonnen en om de teint op te vrolijken.

Het is het befaamde bètacaroteen dat het oliemaceraat haar mooie kleur geeft. Het is een actieve olie, maar wel een die iedereen goed verdraagt, zelfs mensen met een vette huid. Ze wordt gebruikt ter voorbereiding op de zon, of het hele jaar door voor een schitterende teint die geen gelijke kent.

Samenstelling

Samenstelling in één oogopslag: Vetzurensamenstelling afhankelijk van de olie gebruikt voor de maceratie. Luteïne en veel bètacaroteen, antioxidanten "die u er stralend doet uitzien".

Gebruik

Tips & advies: Bruinen (bruinend effect): Masseer dagelijks na het wassen enkele druppels van het mengsel bestaande uit 20 ml Muskusroos PO + 30 ml Wortel PO. Goed uitspreiden en wachten tot het volledig is ingetrokken vooraleer zich aan te kleden.

Gebruiksaanwijzing:

Oraal gebruik : 10 g (1 soeplepel) per dag. Rijk aan vitamine. Ondersteunt onze natuurlijke afweersysteem en bestrijdt de vorming van vrije radikalen.

Cosmetisch gebruik : Voedt en beschermt doffe, grauwe huiden.

Voorzorgsmaatregelen: • De aanbevolen dosering niet overschrijden. • Buiten bereik van jonge kinderen houden. • Niet ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl. • Beschermen tegen licht en warmte. • Droog bewaren.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart