text.skipToContent text.skipToNavigation
Covid zelftesten en 4in1 zelftesten beschikbaar

Pranarôm Scharlei Essentiële Olië 10ml

niet-contractuele foto

Essentiële oliën

Scharlei essentiële olië, 100% zuiver en natuurlijk. EOBBG. Oestrogen-like. Afrodisiacum. Regelt de bloedsomloop, anticholesterol. Antimycoticum. Antispasmodicum. Neurotonisch. Afgeraden in geval van mastopathie en hormonale kankers.
Scharlei essentiële olië, 100% zuiver en natuurlijk. EOBBG. Oestrogen-like. Afrodisiacum. Regelt de bloedsomloop, anticholesterol. Antimycoticum. Antispasmodicum. Neurotonisch. Afgeraden in geval van mastopathie en hormonale kankers.
Voordeel*
Onze prijs €14,00
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

14 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Pranarôm Scharlei Essentiële Olië 10ml
Leverancier PRANAROM INTERNATIONAL
Inhoud 10ml
Farmaceutische vorm Etherische olie
Merk Pranarôm
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2733632

Meer details

Volledige beschrijving:

Deze tweejarige kruidachtige plant, afkomstig uit West-Azië en Europa en familie van de Lamiaceae, wordt grotendeels in landen met een gematigd klimaat geteeld als sierplant, maar voornamelijk voor de productie van een essentiële olie die gebruikt wordt voor het maken van likeuren en parfums.. Scharlei behoorde in de middeleeuwen al tot de geneeskrachtige planten. De Grieken, de Romeinen en de Arabieren gebruikten het doorgaans als tonicum en in kompressen tegen slangenbeten. Egyptische vrouwen hadden de gewoonte om het sap van de scharlei te drinken om hun vruchtbaarheid te verhogen. "Wie scharlei in de tuin heeft staan, heeft geen dokter nodig" (Provençaals gezegde).

Samenstelling

Aromatische moleculen: Linalol, sclareol, linalyl acetaatGedistilleerd deel: bloeiende top

Gebruik

Tips & advies: Scharlei is gemakkelijk in gebruik en minder gevaarlijk dan salie officinalis. Hij kan dit aanraden om het hormonale systeem van een vrouw te harmoniseren.

Ongemakken tijdens de menopauze: meng CGEO Scharlei 1 deel + CGEO Salvia officinalis 1 deel + CGEO Steranijs 1 deel en neem hiervan 1 druppel op een klontje rietsuiker of in een lepeltje PO 2 keer per dag in, 5 dagen op 7.

Gebruiksaanwijzing: Massage: verdun enkele druppels is een plantaardige olie en breng lokaal aan.

Orale inname: +++ Gebruik op de huid: ++++ Lucht verspreiding: ++++ +++++ = Ten zeerste aangeraden - (!) Voor gebruik met voorzorg

Voorzorgsmaatregelen:

• Niet gebruiken in geval van mastose en hormonale kankers. • Buiten bereik van jonge kinderen houden. • Zonder bevoegde aanwijzing, niet gebruiken tijdens zwangerschap, bij borstvoeding en bij kinderen onder de 3 jaar. • Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte. • UITWENDIG GEBRUIK

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart