text.skipToContent text.skipToNavigation
Covid zelftesten en 4in1 zelftesten beschikbaar

Pranarôm Hazelnoot Plantaardige Olie Bio 50ml

niet-contractuele foto

Bioproducten

Neutrale, eenvoudige en zachte olie. Gemakkelijk in gebruik. Doordringend en satijn voor de huid. Dient als basis voor aromatherapie of tonifiërende verzorging voor een doffe of problematische huid. Verwarmt het lichaam. Voortreffelijk hazelnootsmaak die in bepaalde desserts of dieetgerechten wordt gewaardeerd.
Neutrale, eenvoudige en zachte olie. Gemakkelijk in gebruik. Doordringend en satijn voor de huid. Dient als basis voor aromatherapie of tonifiërende verzorging voor een doffe of problematische huid. Verwarmt het lichaam. Voortreffelijk hazelnootsmaak die in ...Verder lezen
De bijsluiter downloaden
Voordeel*
Onze prijs €10,91
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

10 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Pranarôm Hazelnoot Plantaardige Olie Bio 50ml
Leverancier PRANAROM INTERNATIONAL
Inhoud 50ml
Vorm Plantaardige olie
AFSCA
Merk Pranarôm
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 3246618

Meer details

Volledige beschrijving:

Dé neutrale olie die makkelijk is in gebruik. Haar zachtheid gaat hand in hand met haar eenvoud om heel de familie blij te maken. Dringt snel in, zorgt voor een zijdezachte huid en ruikt heerlijk naar herfstvruchten. Ze wordt gebruikt als basis voor aromatherapeutische bereidingen of bij het versterken van de doffe huid of huid met problemen. Tijdens een massage verwarmt ze het lichaam en verspreidt ze snel en goed de eventuele plantaardige oliën van een samenstelling. In de keuken komt de heerlijke hazelnotensmaak ook van pas in sommige desserts of gerechten binnen het kader van een dieet.

OPMERKING: personen die allergisch zijn voor Hazelnoot zullen dat waarschijnlijk ook zijn voor de olie.

Samenstelling

Samenstelling in één oogopslag: Lets meer dan vier vijfde enkelvoudig onverzadigde vetzuren (omega 9). Iets minder dan een tiende meervoudig onverzadigde vetzuren (omega 6). Vitamine E en antioxiderende fytosterolen.

Gebruik

Tips & advies: Massage (olie): De Hazelnoot PO is ideaal voor een massage van heel het lichaam. Voor een gepersonaliseerde lichaamsmassage telt u steeds maximaal 8 druppels EO naar keuze per 10 ml PO.

Gebruiksaanwijzing:

Oraal gebruik : 10 g (1 soeplepel) per dag.

Cosmetisch gebruik : Geschikt voor huidmassage met of zonder essentiële oliën. Verzorgt gevoelige huiden. Dringt snel in.

Voorzorgsmaatregelen: • De aanbevolen dosering niet overschrijden. • Buiten bereik van jonge kinderen houden. • Niet ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl. • Beschermen tegen licht en warmte. • Droog bewaren.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart