text.skipToContent text.skipToNavigation
Covid zelftesten en 4in1 zelftesten beschikbaar

Pranarôm Calophylle Plantaardige Olie Bio 50ml

niet-contractuele foto

Essentiële oliën

Gezondheids- en schoonheidsolie. Bio. Gebruikt bij stijfheid en pijnlijke spieren om soepele gewrichten en lichte benen te behouden. Ideaal als basis voor essentiële oliën.
Gezondheids- en schoonheidsolie. Bio. Gebruikt bij stijfheid en pijnlijke spieren om soepele gewrichten en lichte benen te behouden. Ideaal als basis voor essentiële oliën.
Voordeel*
Onze prijs €16,89
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

16 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Pranarôm Calophylle Plantaardige Olie Bio 50ml
Leverancier PRANAROM INTERNATIONAL
Inhoud 50ml
Merk Pranarôm
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2470672

Meer details

Volledige beschrijving:

De ietwat dikke textuur, de groenige kleur en de sterke currygeur doen ons niet terugdeinzen. Het is de olie bij uitstek voor de bloedsomloop en het helen van wonden! Op Madagaskar of de andere eilanden waar ze geproduceerd wordt, wordt ze met één woord beschreven: Her-stel-len!

Callophyllumolie komt als geroepen bij zware benen, spataders of lymfdrainage. Ze staat ervoor bekend dat ze tegelijkertijd de bloedsomloop verbetert en opnieuw op gang brengt. In een cosmetische bereiding is ze ook een geduchte vijand van striemen als ze met een massage op het lichaam wordt aangebracht. Die striemen zetten zich maar beter schrap...

OPMERKING: Deze olie wordt hard bij temperaturen onder de 14°, maar dit doet geen afbraak aan de kwaliteit.

Gebruik

Tips & advies: Wallen en donkere kringen: Wrijf elke ochtend na het wassen van het gelaat 2 druppels van 5 ml Calophyllum PO tussen de wijsvingers. Masseer met de wijsvingers de wallen of kringen. De olie moet worden opgenomen, maar wel zonder druk uit te oefenen. Daarna even betten zodat het mengsel goed wordt opgenomen. Na enkele dagen zijn de effecten vooral zichtbaar bij kraaienpootjes, blauwachtige wallen en kringen, eerder dan bij donkere wallen.

Gebruiksaanwijzing:

Oraal gebruik : 10 g (1 soeplepel) per dag.

Cosmetisch gebruik : Geschikt voor huidmassage met essentiële oliën (bv. strobloem, cipres en wintergreen). Vooral aangewezen bij tal van spier-, pees- en gewrichtsproblemen (sport, vermoeidheid, val, zware benen…).

Voorzorgsmaatregelen: • De aanbevolen dosering niet overschrijden. • Buiten bereik van jonge kinderen houden. • Niet ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl. • Beschermen tegen licht en warmte. • Droog bewaren.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart