text.skipToContent text.skipToNavigation
Covid zelftesten en 4in1 zelftesten beschikbaar

Pranarôm Calendula Lipide-extract Bio 50ml

niet-contractuele foto

Essentiële oliën

Gezondheids- en schoonheidsolie. Geschikt voor de droge en gevoelige huid. Gebruikt bij kloven, ruwheid en jeuk. Ideaal bij zonnebrand of irritatie door de zon. Bio.
Gezondheids- en schoonheidsolie. Geschikt voor de droge en gevoelige huid. Gebruikt bij kloven, ruwheid en jeuk. Ideaal bij zonnebrand of irritatie door de zon. Bio.
Voordeel*
Onze prijs €12,81
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

12 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Pranarôm Calendula Lipide-extract Bio 50ml
Leverancier PRANAROM INTERNATIONAL
Inhoud 50ml
Merk Pranarôm
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2470698

Meer details

Volledige beschrijving:

De zachtste onder de oliemaceraten, met positieve eigenschappen tegen ontstekingen, allergieën en jeuk. Het zijn vooral de onverzeepbare bestanddelen en fytosterolen van dit maceraat die deze olie een kalmerende werking geven. De goudsbloem is een erg goede vriend van baby's en mensen met een gevoelige huid om een branderig gevoel of een jeukende huid te verzachten. Een veilige olie die gemakkelijk is in gebruik, die puur kan worden gebruikt of, voor volwassenenwondjes, door synergie met een kleine dosis essentiële oliën die dezelfde werking hebben (spijklavendel, zonneroosje, Roomse of echte kamille...).

Samenstelling

Samenstelling in één oogopslag: Vetzurensamenstelling afhankelijk van de olie gebruikt voor de maceratie. Faradiolesters bekend voor hun ontstekingsremmende werking. Carotenoïden en antioxiderende flavonoïden.

Gebruik

Tips & advies: Aftershave: Wrijf de geschoren en afgedroogde huid in met 4 druppels van een mengsel van 10 ml Jojoba PO + 20 ml Calendula PO.

Gebruiksaanwijzing:

Oraal gebruik : 10 g (1 soeplepel) per dag.

Cosmetisch gebruik : Geschikt voor droge en gevoelige huiden. Te gebruiken in geval van kloven, verbranding door zon, ruwe huid.

Voorzorgsmaatregelen: • De aanbevolen dosering niet overschrijden. • Buiten bereik van jonge kinderen houden. • Niet ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl. • Beschermen tegen licht en warmte. • Droog bewaren.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart