text.skipToContent text.skipToNavigation
Covid zelftesten en 4in1 zelftesten beschikbaar

Pranarôm Avocado Plantaardige Olie Bio 50ml

niet-contractuele foto

Essentiële oliën

Avocado Bio plantaardige Olie. 100% natuurlijke gezondheids- en schoonheidsolie. Zeer stabiele olie, rijk aan vitamine E. In gelijke delen gemengd met wortel- en sint-janskruidolie, helpt om de huid te beschermen tegen agressies van buitenaf (koude, wind). Oraal gebruik: 10 g (1 eetlepel) per dag. Cosmetisch gebruik: geschikt voor de verzorging van de droge en geïrriteerde huid die weer zacht en soepel wordt. Wordt gebruikt als haarmasker om het haar sterker te maken en bij haaruitval.
Avocado Bio plantaardige Olie. 100% natuurlijke gezondheids- en schoonheidsolie. Zeer stabiele olie, rijk aan vitamine E. In gelijke delen gemengd met wortel- en sint-janskruidolie, helpt om de huid te beschermen tegen agressies van buitenaf (koude, ...Verder lezen
De bijsluiter downloaden
Voordeel*
Onze prijs €11,48
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

11 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Pranarôm Avocado Plantaardige Olie Bio 50ml
Leverancier PRANAROM INTERNATIONAL
Inhoud 50ml
Vorm Plantaardige olie
AFSCA
Merk Pranarôm
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2565240

Meer details

Volledige beschrijving:

Een erg hydraterende olie voor het lichaam, het haar en het gelaat. Dankzij haar mooie groene kleur, neutrale geur en snelle inwerking in de huid is deze olie een onmisbaar schoonheidsproduct in de badkamer.

Samenstelling

Samenstelling in één oogopslag: Lets meer dan twee derde enkelvoudig onverzadigde vetzuren (omega 9 en het befaamde hydraterende palmitoleïnezuur). Iets minder dan een tiende meervoudig onverzadigde vetzuren (omega 6). Een klein vijfde deel verzadigde vetzuren. Verschillende vitamines, zoals vitamine E, bètacaroteen en PP.

Gebruik

Gebruiksaanwijzing:

Oraal gebruik : 10 g (1 soeplepel) per dag. Olie rijk aan vitamine E. Zeer stabiel.

Cosmetisch gebruik : Geschikt voor de verzorging van droge en geïrriteerde huiden. Verzacht en versoepelt. Ook als haarmasker in geval van haaruitval.

Voorzorgsmaatregelen: • De aanbevolen dosering niet overschrijden. • Buiten bereik van jonge kinderen houden. • Niet ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl. • Beschermen tegen licht en warmte.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart