text.skipToContent text.skipToNavigation
Covid zelftesten en 4in1 zelftesten beschikbaar

Phytosun Complex Verfrissend 30ml

niet-contractuele foto

Verspreider en essentiële oliën voor verspreiding

Complex voor verspreider op basis van essentiële olie. Verfrissend complex.
Complex voor verspreider op basis van essentiële olie. Verfrissend complex.
Voordeel*
Onze prijs €17,99
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

17 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Phytosun Complex Verfrissend 30ml
Leverancier PERRIGO
Inhoud 30ml
Merk Phytosun
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 4405072

Meer details

Volledige beschrijving:

De fruitige geur van deze mix van Essentiële oliën pakt slechte geurtjes aan! Parfumeer je huis aan de hand van verstuiving en krijg een positief humeur. Het verfrist niet alleen de lucht, het verhoogt ook de concentratie. Zeer geschikt voor studenten of telewerkers.

Samenstelling

 • Essentiële Olie van Citroen (Citrus limonum zest exp): verfrist de lucht, verhoogt de natuurlijke weerstand en de concentratie.
 • Essentiële Olie van Eucalyptus radiata: verhoogt de weerstand en is verzachtend voor de luchtwegen.
 • Essentiële Olie van Pompelmoes (Citrus paradisii zest exp): verfrist de lucht, verdrijft slechte geurtjes en heeft een positieve werking op het humeur.
 • Essentiële Olie van Bittere Sinaas (Citrus aurantium bladeren): kalmeert bij angst en zenuwachtigheid en zorgt voor een goede nachtrust in periodes van kortstondige stress.
 • Essentiële Olie van Cajeput (Melaleuca cajuputi): zuiverend, verzacht de keel en helpt vrijer ademen.
 • Essentiële Olie van Litsea (Litsea cubeba): bij nerveuze spanningen en kortstondige stress.
 • Essentiële Olie van Zilverspar (Abies sachalinensis): verzacht de luchtwegen.
 • Essentiële Olie van Akkermunt (Mentha arvensis): makkelijker ademen en maakt de neus vrij.
 • Essentiële Olie van Ravintsara (Cinnamomum camphora 1,8): heeft een positieve invloed op het energiepeil bij kortstondige stress.

Gebruik

Voordeel van verstuiving:

Aromatherapie is een vorm van kruidengeneeskunde, gebaseerd op het gebruik van etherische olie van kruiden, bloemen en andere plantendelen. Aromatherapie is een samentrekking van de woorden aroma en therapie en staat voor de behandeling met geuren. Het meest frequente gebruik van Etherische Oliën in aromatherapie is via verstuiving.

Alle Phytosun verstuivers zijn uitgerust met een ultrasoon diffusiesysteem voor de verstuiving van Essentiële Oliën in alle zachtheid. U ervaart al snel een heerlijk geurende waternevel die tegelijk de lucht bevochtigt.

Ontdek onze verstuivers.

Phytosun Arôms heeft verschillende innovatieve en unieke modellen, die een trendy design combineren met een optimale verstuiving van uw Essentiële Oliën. De sfeerverlichting (LED), die warme, elkaar afwisselende kleuren uitstraalt, zorgt samen met de geur van de Essentiële Oliën voor een optimale omgeving en brengt sfeer in huis.

Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van de verstuiver voor het correcte gebruik en hou rekening met de veiligheidsinformatie van de Phytosun Mix Concentratie:

Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking op het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Alvorens te gebruiken, het etiket lezen. NA INSLIKKEN: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. GEEN braken opwekken. Bij huidirritatie of uitslag: een arts raadplegen. Inhoud/verpakking afvoeren naar een verzamelpunt overeenkomstig de plaatselijke voorschriften.

Eigenschappen

 • Voor verstuiving
 • 100 % natuurlijk
 • Unieke samenstelling
 • E.O.B.B.G.-kwaliteit

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart