text.skipToContent text.skipToNavigation
Covid zelftesten en 4in1 zelftesten beschikbaar

Ortis Koninginnegelei Bio 500ml

niet-contractuele foto

Koninginnengelei

In de traditionele geneeskunde wordt koninginnengelei gebruikt om de genezing te stimuleren, de lever te beschermen en als modulator van het immuunsysteem. Omdat het wordt beschouwd als stimulerend en verkwikkend middel wordt het vaak gebruikt om een gevoel van welzijn te verkrijgen. Bio.
In de traditionele geneeskunde wordt koninginnengelei gebruikt om de genezing te stimuleren, de lever te beschermen en als modulator van het immuunsysteem. Omdat het wordt beschouwd als stimulerend en verkwikkend middel wordt het vaak gebruikt ...Verder lezen
De bijsluiter downloaden
Voordeel*
Onze prijs €28,46
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

28 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Ortis Koninginnegelei Bio 500ml
Leverancier ORTIS
Inhoud 500ml
Vorm Vloeistof
AFSCA
Merk Ortis
Gamma Ortis Vitaliteit
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2765063

Meer details

Samenstelling

Zachte witte wijn* (bevat sulfieten), zuivere koninginnebrij* (1000 mg/12,5ml of 40g/500 ml), honing* (625 mg/12,5 ml). Alcohol 12,5 % vol. * Van biologische landbouw - Gecontroleerd door Certisys BE-BIO-01.

Gebruik

De fles goed schudden. Het product, puur of verdund in water of fruitsap, 's ochtends of 's middags innemen bij de maaltijd. Aanvangsdosering: drink 25 ml per dag, wat overeenkomt met 2000 mg pure koninginnebrij. Onderhoudsdosering: drink 12,5 ml per dag, wat overeenkomt met 1000 mg pure koninginnebrij. De volledige fles gebruiken zonder onderbreking. Eens geopend, de fles in de koelkast bewaren. Er wordt aangeraden om de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden. Afgeraden in geval van astma of een allergie aan bijenproducten. Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding noch van een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Geschikt voor vegetariërs. Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten, kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart