text.skipToContent text.skipToNavigation

Oenobiol Binder 3-in-1 60 Capsules

niet-contractuele foto

Vetvangers

3-in-1 binder voor meer gewichtsverlies. Houdt vetten en suikers vast voor een verzadigd gevoel tot 4u lang. Probiotisch effect voor een beter evenwicht van de darmflora. Absorbeert tot 75% van de calorieën. Zonder gluten.
3-in-1 binder voor meer gewichtsverlies. Houdt vetten en suikers vast voor een verzadigd gevoel tot 4u lang. Probiotisch effect voor een beter evenwicht van de darmflora. Absorbeert tot 75% van de calorieën. Zonder gluten.
De bijsluiter downloaden
Voordeel*
Onze prijs € 32,39
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

32 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Oenobiol Binder 3-in-1 60 Capsules
Leverancier COOPER CONSUMER HEALTH BELGIUM
Merk Oenobiol
Gamma Oenobiol Afslanken
Herroeping Neen
CNK 4173183

Meer details

Volledige beschrijving:

Oenobiol Binder 3 in 1 + is een medisch hulpmiddel, o.b.v. een gepatenteerd en 100% natuurlijk vezelcomplex (zonder gluten) dat helpt bij gewichtsverlies. Het zorgt voor een verminderde calorie-inname (tot -75%) door het binden van suikers en vetten (1),(2) en verlengt het verzadingsgevoel (tot 4 uur) (2) waardoor de eetlust vermindert (4). Bovendien, zorgt het voor een prebiotisch effect die de intestinale darmflora helpt te herbalanceren in 48uur (3) voor een verbeterd gewichtsverlies.
Dankzij het prebiotisch effect groeit het aantal gunstige bacteriën in de darmflora : +187% Bacteroidetes/ +25% Bifidobacterium.

(1) In vitro evaluatie doeltreffendheid van gepatenteerd vezelcomplex op 4 vette producten (Zie bijsluiter)

(2) In vitro evaluatie doeltreffendheid van gepatenteerd vezelcomplex op volledige maaltijd (Zie bijsluiter)

(3) In vitro evaluatie op korte termijn van prebiotische effect van het gepatenteerde vezelcomplex (Zie bijsluiter)

(4) Evaluatie op paneel van 25 personen gedurende 30 opeenvolgende dagen (zie bijsluiter) "

Samenstelling

100% plantaardig vezelcomplex (appel, haver, wortel - zonder gluten); filmomhulde capsulewand: hydroxypropylmethylcellulose; antiagglomerant: magnesiumstearaat.

Gebruik

Voor gewichtsverlies: 2 capsules tweemaal per dag - In te nemen met een glas water, bij aanvang van het middag- en avondmaal. Voor gewichtscontrole: 2 capsules eenmaal per dag - In te nemen met een glas water, bij aanvang van het middag- of avondmaal. Deze behandeling aanhouden gedurende 15 opeenvolgende dagen (1 doos), 1 maal hernieuwen (2 dozen). Na een pauze van 5 dagen, mag de behandeling herstart worden voor opnieuw maximaal 30 dagen. Om voldoende essentiële vetzuren en vetoplosbare vitamines (A, D, E en K) te behouden, wordt het afgeraden om Oenobiol Binder 3 in 1+ meer dan 2 keer daags in te nemen en ook de dagelijkse dosis van 4 capsules niet te overschrijden. Het is belangrijk om een evenwichtig voedingsschema te volgen en met mate vetten, suikers en koolhydraten te consumeren. Geef voorkeur aan voeding rijk aan vitamines en mineralen. Het uitoefenen van een fysieke activiteit zorgt eveneens voor een verhoging van het verbruik van calorieën en draagt bij tot het verminderen van de vetmassa.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart