text.skipToContent text.skipToNavigation
Covid zelftesten en 4in1 zelftesten beschikbaar

Oenobiol Blik 60 Tabletten

niet-contractuele foto

Vermoeidheid - Herstel

Voedingssupplement voor een mooiere blik met natuurlijke extracten. Vermindert vermoeidheid en stress die af te lezen zijn van de oogcontouren. Vermindert wallen en kraaienpootjes. Vermindert zichtbaar het volume en de verkleuring van wallen. Voor volwassenen.
Voedingssupplement voor een mooiere blik met natuurlijke extracten. Vermindert vermoeidheid en stress die af te lezen zijn van de oogcontouren. Vermindert wallen en kraaienpootjes. Vermindert zichtbaar het volume en de verkleuring van wallen. Voor volwassenen. ...Verder lezen
De bijsluiter downloaden
Voordeel*
Onze prijs €20,89
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

20 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Oenobiol Blik 60 Tabletten
Leverancier VEMEDIA CONSUMER HEALTH BELGIUM
AFSCA
Merk Oenobiol
Gamma Oenobiol Huid
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 3912185

Meer details

Volledige beschrijving:

Onze ogen zijn het meest kwetsbare en meest gevoelige deel van het gezicht. De huid rond de ogen is 5 keer dunner dan de rest van de gezichtshuid en 10 keer dunner dan de lichaamshuid. Niet verwonderlijk dus dat de oogcontouren een bijzonder kwetsbare zone zijn en een bewijs van de tijd die voorbijgaat. De specifieke formule, boordevol polyfenolen van druivenpitten, bosbesextract en vitamine C geeft na de 14de dag zichtbare resultaten: het volume van oogwallen wordt zichtbaar verminderd. Met wetenschappelijk bewezen doeltreffendheid.* Verpakking: Kuur 1 maand *Weteschappelijke studie, onder dermatologisch toezicht bij 68 personen, gedurende 1 maand, Maurette et al., Nouvelles Dermatologiques, 2004 Raadpleeg de voorwaarden van het getrouwheidsaanbod op www.oenobiol.com : Krijg 1 gratis product bij aankoop van 5 producten.

Samenstelling

Per 2 capsules (RI*): Druivenextract 300 mg - Bosbessenextract 5mg - Vitamine C 60mg (75%) *Referentie inname

Gebruik

Neem 2 tabletten per dag gedurende 1 maand, te herhalen indien nodig. Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosis. De eerste resultaten zijn zichtbaar na de 14e dag.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart