text.skipToContent text.skipToNavigation

Mustela Biologische Vochtige Doekjes Katoen 60 Doekjes

niet-contractuele foto

Luiers - Babydoekjes - Liniment

Ultrazachte doekjes met water van biologisch katoen voor het gezicht, de handen, het zitvlak en het lichaam van baby's en kinderen vanaf de geboorte(1). Deze doekjes reinigen de huid op zachte wijze en geven een aangenaam gevoel van frisheid terwijl de huid zacht en gehydrateerd blijft. De BIO katoenen doekjes met water zijn vegan - geen dierlijke ingrediënten - en bevatten 99,8% natuurlijke ingrediënten. Zonder parfum. Het biologisch katoen is 100% gerecycleerd en afkomstig uit de textielindustrie, het maakt deel uit van de circulaire economie en van een anti-afvalbenadering. De vezels zijn 100% natuurlijk, biologisch afbreekbaar(2) en composteerbaar. Deze doekjes, die onder dermatologisch en pediatrisch toezicht zijn getest, garanderen een hoge tolerantie en veiligheid vanaf de geboorte(1). (1) Ook voor baby's die de neonatologie hebben verlaten. (2) Biologisch afbreekbare vezels overeenkomstig PN-EN/ISO 20 200, PN-EN 14 806 en PN-EN 14 045.
Ultrazachte doekjes met water van biologisch katoen voor het gezicht, de handen, het zitvlak en het lichaam van baby's en kinderen vanaf de geboorte(1). Deze doekjes reinigen de huid op zachte wijze en geven een ...Verder lezen
Voordeel*
Onze prijs € 5,39
Tijdelijk niet beschikbaar (web)
HOEVEELHEID

5 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Mustela Biologische Vochtige Doekjes Katoen 60 Doekjes
Leverancier EXPANSCIENCE LABORATOIRES
Intolerance Zonder parfum
Farmaceutische vorm Doekjes
Merk Mustela
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 4193553

Meer details

Volledige beschrijving:

Ultrazachte doekjes met water van biologisch katoen voor het gezicht, de handen, het zitvlak en het lichaam van baby's en kinderen vanaf de geboorte(1).

Deze doekjes reinigen de huid op zachte wijze en geven een aangenaam gevoel van frisheid terwijl de huid zacht en gehydrateerd blijft.

De BIO katoenen doekjes met water zijn vegan - geen dierlijke ingrediënten - en bevatten 99,8% natuurlijke ingrediënten. Zonder parfum.

Het biologisch katoen is 100% gerecycleerd en afkomstig uit de textielindustrie, het maakt deel uit van de circulaire economie en van een anti-afvalbenadering. De vezels zijn 100% natuurlijk, biologisch afbreekbaar(2) en composteerbaar.

Deze doekjes, die onder dermatologisch en pediatrisch toezicht zijn getest, garanderen een hoge tolerantie en veiligheid vanaf de geboorte(1).

(1)Baby's die de neonatologie hebben verlaten. (2)Biologisch afbreekbare vezels overeenkomstig PN-EN/ISO 20 200, PN-EN 14 806 en PN-EN 14 045.

Samenstelling

AQUA/WATER/EAU, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER*/ALOE BARBADENSIS (ALOE VERA) LEAF JUICE*, SODIUM LEVULINATE, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, SODIUM CITRATE.

Gebruik

Neem een Mustela doekje en reinig voorzichtig het gezicht, de handen, het zitvlak en het lichaam van de baby of het kind. Sluit het pak doekjes goed af na gebruik. Niet in het toilet of in de natuur gooien.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart