text.skipToContent text.skipToNavigation
Covid zelftesten en 4in1 zelftesten beschikbaar

Mentalis Stress 30 Capsules

niet-contractuele foto

Stress - Ontspanning

Voedingssupplement met Ashwaganda, magnesium, SOD 1500 en vitamine B. Helpt bij het verminderen van fysieke en mentale vermoeidheid.
Voedingssupplement met Ashwaganda, magnesium, SOD 1500 en vitamine B. Helpt bij het verminderen van fysieke en mentale vermoeidheid.
De bijsluiter downloaden
Voordeel*
Onze prijs €16,31
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

16 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Mentalis Stress 30 Capsules
Leverancier TRENKER
Vorm Capsule
AFSCA
Merk Trenker
Gamma Mentalis
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 3570975

Meer details

Volledige beschrijving:

HELPT HET LICHAAM TEGEN STRESS*

Onze moderne levensstijl kan gepaard gaan met stress en vermoeidheid. Het werk wordt bijvoorbeeld vaak beschouwd als een van de belangrijkste oorzaken van zowel mentale als fysieke moeheid. In de ontwikkelde landen zou bijna een derde van de bevolking ooit last krijgen van stress of vermoeidheid.

*Het extract van Withania somnifera L. helpt het lichaam om stress te bestrijden en draagt bij tot het behoud van de lichamelijke en geestelijke capaciteiten bij vermoeidheid.

Samenstelling

Bestanddelen

  • 600 mg extract van Ashwagandha (Withania somnifera L.; KSM-66®),
  • 10 mg superoxide dismutase uit meloen (Cucumis melo L.; Pyramizym®)
  • 150 mg liposomaal magnesium
  • 100% RI alle B-vitamines (B1,B2,B3,B5,B6,B8,B9&B12)

De troef van Trenker

Pyramizym® is een exclusiviteit van de Farmaceutische Laboratoria Trenker. Het bevat een hoog gehalte aan deze drie enzymen: Superoxide Dismutase, Catalase en Glutathion Peroxidase.

Gebruik

Gebruik

2 capsules per dag na de maaltijd in te nemen met een glas water.

Eigenschappen

Eigenschappen

Ashwagandha (Withania somnifera L.) kennen we beter onder de naam Indische ginseng. In India gebruikt men deze plant al eeuwenlang voor zijn vele heilzame effecten. Recente studies hebben de rol van Ashwagandha bij optimale ontspanning en energiebehoud onderzocht.

Zuurstof is onmisbaar voor de goede werking van de cellen. Maar doordat zuurstof wordt gebruikt bij de energieproductie, komen er daarbij ook vrije radicalen vrij. Deze moleculen worden geneutraliseerd door de antioxidanten. Sommige factoren, zoals vervuiling, roken, blootstelling aan de zon en stress, kunnen de werking van dit beschermingssysteem in het gedrang brengen. Dat noemen we oxidatieve stress.

Het gepatenteerde enzymcomplex Pyramizym® is een extract van een meloenvariëteit (Cucumis melo L.), die speciaal geselecteerd werd vanwege het hoge gehalte aan antioxidanten.

Mentalis stress bevat een magnesium van de jongste generatie met een goede concentratie van het mineraal, een uitzonderlijke biobeschikbaarheid en een uitstekende verdraagbaarheid. Bovendien combineert Mentalis stress de doeltreffendheid van liposomiaal magnesium met alle vitamines B in een natuurlijke vorm. Zij bundelen hun krachten voor een completere werking.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart