text.skipToContent text.skipToNavigation
Covid zelftesten en 4in1 zelftesten beschikbaar

Lierac Lumilogie Dubbel Concentraat Tegen Vlekken Dag en Nacht 30ml

niet-contractuele foto

Pigmentproblemen

Dubbel concentraat bestaande uit 2 unieke formules die inwerken op 3 soorten vlekken: beginnende vlekken, zichtbare vlekken en hardnekkige vlekken.
Dubbel concentraat bestaande uit 2 unieke formules die inwerken op 3 soorten vlekken: beginnende vlekken, zichtbare vlekken en hardnekkige vlekken.
Voordeel*
Onze prijs €54,95
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

54 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Lierac Lumilogie Dubbel Concentraat Tegen Vlekken Dag en Nacht 30ml
Leverancier LABORATOIRE NATIVE
Inhoud 30ml
Farmaceutische vorm Serum
Merk Lierac
Gamma Lumilogie
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 3460383

Meer details

Volledige beschrijving:

LUMILOGIE DUBBEL DAG- & NACHTCONCENTRAAT

Dubbel dag- & nachtconcentraat Corrigeert vlekken

INTENSIEVE DAG- & NACHTBEHANDELING DIE DE 3 SOORTEN VLEKKEN 24U/24 AANPAKT: beginnende vlekken – zichtbare vlekken – hardnekkige vlekken

Lumilogie is geïnspireerd op een combinatie van de esthetische Led- en peelingtechnieken. Het gamma biedt een specifieke oplossing voor vlekken in elk stadium van hun ontwikkeling. Dubbel concentraat samengesteld uit 2 unieke formules, een voor overdag en een voor 's nachts. Beide formules bevatten drie actieve bestanddelen om in te werken op de 3 soorten vlekken. Overdag worden ze aangevuld met een preventieve, verfraaiende, antioxiderende fluid. 's Nachts is het tijd voor het superactieve peelingeffect van de onmiddellijk gladmakende gel-balsem. De textuur met frisse bloemengeur maakt de teint onmiddellijk egaler en homogener.

Samenstelling

Actieve bestanddelen afkomstig van het beste uit wetenschap en natuur.

Dag- & nachtformules:

  • Hexyl R.: tegen opkomende vlekken. Remt de aanmaak van melanine af, het pigment dat verantwoordelijk is voor de kleur van de huid.

  • Waterlelie: werkt in op zichtbare vlekken. Vermindert de aanmaak van melanine en blokkeert zijn migratie naar het huidoppervlak.

  • Extract van smalle weegbree: tegen hardnekkige vlekken. herstructureert het steunweefsel van de huid en bestrijdt zo de innesteling van melanine diep in de huid.

Specifieke dagformule met preventief effect:

Concentraat van 2 vitaminen (E en B3) Antioxiderend & verhelderend

Specifieke nachtformule met peelingeffect:

Concentraat van 7 hydroxizuren (glycol, salicyl, melk, pyruvine – uit witte bloemen, citroen, appel en wijnsteen). Activeert de celvernieuwing intensief om de melanine aan het huidoppervlak te verwijderen.

Gebruik

Het concentraat 's ochtends op het gezicht aanbrengen met uitzondering van de oogcontouren. Apart of onder de gebruikelijke verzorging aanbrengen. Wanneer u zont ook een zonneproduct met SPF van het gamma Sunissime gebruiken.

Het nachtconcentraat 's avonds op het gezicht aanbrengen met uitzondering van de oogcontouren. Apart of onder de gebruikelijke verzorging aanbrengen.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart