text.skipToContent text.skipToNavigation

Kids Meriprine Night Siroop 180 ml

niet-contractuele foto

Siroop met dubbele werking die droge en productieve hoest verlicht. Bevat extract van linde. Zonder gluten. Voor kinderen vanaf 1 jaar.
Siroop met dubbele werking die droge en productieve hoest verlicht. Bevat extract van linde. Zonder gluten. Voor kinderen vanaf 1 jaar.
Voordeel*
Onze prijs €8,82
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

8 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Kids Meriprine Night Siroop 180 ml
Leverancier VEMEDIA CONSUMER HEALTH BELGIUM
Herroeping Neen
CNK 4173274

Meer details

Volledige beschrijving:

Kids-Mériprine Night siroop bevat natuurlijke plantenextracten welke verlichting geven en een verzachtend effect hebben op nachtelijke droge en vastzittende hoest. Het vermindert het hoesten in de nacht waardoor uw kind een betere nachtrust heeft.

Nachtelijke hoestbuien kunnen vervelend zijn en je kind wakker houden. Door de specificieke samenstelling heeft Kids-Mériprine Night siroop een hydraterend, smerend en beschermend effect op de slijmvliezen van de bovenste luchtwegen en daarmee een irritatie verlichtende werking. Zijn hydraterend effect werkt verzachtend op elke hoest, maakt overtollig slijm los waardoor het makkelijker op te hoesten is. Dit bevordert het herstel van het fysiologische welzijn van je kind en helpt een betere nachtrust te hebben.

De honing en fructose in de formulering zorgen niet alleen voor een aangename smaak; ze hebben ook een hydraterende en verzachtende werking. De plantenextracten van linden, weegbree, kaasjeskruid, heemst en grindelia bevatten natuurlijke slijmstof en epitheelbeschermende resinen. Dit helpt het slijmvlies te beschermen en bevordert de werking van de bovenste luchtwegen.

Zwarte bessensap en kamille extract geven samen met de smaakstof het product een aangename smaak die kinderen lekker vinden.

Samenstelling

Fructose, gezuiverd water, honing, zwarte bessensap, kamille zacht extract, grindelia droog extract, heemst droog extract, weegbree droog extract,linden droog extract, kaasjeskruid droog extract, aroma, citroenzuur, xanthaangom, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat.

Gebruik

Dosering

  • van 1 t/m 6 jaar: 5 ml
  • van 7 t/m 12 jaar: 10 ml
  • van 13 t/m 18 jaar: 15 ml

Schudden voor gebruik en innemen rond bedtijd.

Wanneer nodig kan de inname tijdens de nacht éénmaal worden herhaald.

Op een koele, droge plaats bewaren uit de buurt van licht en warmtebronnen. Niet gebruiken na de uiterste houdbaarheidsdatum die op de verpakking staat. De houdbaarheidsdatum is van toepassing als het product in een onbeschadigde verpakking en volgens de aanwijzingen wordt bewaard. Na openen dient het product binnen drie maanden gebruikt te worden.

Eigenschappen

KIDS-MÉRIPRINE NIGHT®

met lindenextract

VERLICHT HOEST

DUBBELE WERKING

droge & productieve hoest

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart