text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : Zelftesten beschikbaar aan € 1,99 per stuk

Fytostar Giga Complex 160 Capsules (140 + 20 Gratis)

niet-contractuele foto

Bloedsomloop

Op basis van knoflook, maretak, meidoorn, ginkgo biloba, lecithine, rutine, selenium en vitaminen. Knoflook draagt bij tot een gezonde bloedsomloop en aderen. Knoflook is ook een antioxidant voor het lichaam. De meidoorn in deze formule helpt de bloedsomloop te bevorderen en de zenuwfunctie te ondersteunen. Ginkgo biloba helpt de microcirculatie en de maretak helpt het cholesterolgehalte onder controle te houden.
Op basis van knoflook, maretak, meidoorn, ginkgo biloba, lecithine, rutine, selenium en vitaminen. Knoflook draagt bij tot een gezonde bloedsomloop en aderen. Knoflook is ook een antioxidant voor het lichaam. De meidoorn in deze formule ...Verder lezen
Voordeel*
Onze prijs €37,95
Tijdelijk niet beschikbaar (web)
HOEVEELHEID

37 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Fytostar Giga Complex 160 Capsules (140 + 20 Gratis)
Leverancier OCEBIO
Vorm Capsule
Merk Fytostar
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2327765

Meer details

Volledige beschrijving:

GIGA-COMPLEX KNOFLOOK

Knoflook draagt bij tot een gezonde bloedsomloop & aders

Met: Maretak, Meidoorn, Ginkgo Biloba, Lecithine, Rutine & vitaminen

Giga-complex bevat een zeer compleet knoflookcomplex op basis van een knoflookmaceraat dat bijdraagt tot een gezonde bloedsomloop en aders. Daarnaast is knoflook een anitoxidant voor het organisme. De Meidoorn in deze formule helpt de circulatie en de zenuwfuncties te ondersteunen, Ginkgo Biloba helpt de microcirculatie te bevorderen en Maretak helpt het cholesterolgehalte te beheersen. Deze formule is aangevuld met Vitamine C, E, B6 en selenium.

Samenstelling

Capsule: Gelatine; Glycerol; Water, Maretak ma- ceraat (Viscum album, kruid), Meidoorn maceraat (Crataegus oxyacantha, vrucht), Knoflook maceraat (Allium sativum, bol), Ascorbinezuur (Vitamine C), stabilisator: Bijenwas, Selenium gist (Selenium), DL-alfa-tocopheryl acetaat (Vitamine E), Zonnebloem- zaadolie (Helianthus annuus), SOJALECITHINE, Beta-caroteen, Rutine, Pyridoxine hydrochloride (Vitamine B6), kleurstoffen: Chlorofyl; ijzeroxides, Extract van Ginkgo biloba (Ginkgo biloba, blad).

Gebruik

Eén capsule per dag 's morgens of 's avonds voor de maaltijd innemen met water.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart