text.skipToContent text.skipToNavigation
Covid zelftesten en 4in1 zelftesten beschikbaar

Fytostar FlexiMove Curcumine + Glucosamine 60 Tabletten

niet-contractuele foto

Gewrichten - Artrose

Helpt om de gewrichten flexibel te houden en draagt bij aan het behoud van gezonde gewrichten. Helpt de cellen te beschermen. Nuttig bij mensen met een verminderde beweeglijkheid evenals bij sporters die hun gewrichten zwaar belasten.
Helpt om de gewrichten flexibel te houden en draagt bij aan het behoud van gezonde gewrichten. Helpt de cellen te beschermen. Nuttig bij mensen met een verminderde beweeglijkheid evenals bij sporters die hun gewrichten zwaar ...Verder lezen
De bijsluiter downloaden
Voordeel*
Onze prijs €21,78
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

21 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Fytostar FlexiMove Curcumine + Glucosamine 60 Tabletten
Leverancier OCEBIO
Vorm Tablet
AFSCA
Merk Fytostar
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 3553260

Meer details

Volledige beschrijving:

FLEXIMOVE

High-Curcumine + Glucosamine

FlexiMove High-Curcumine + Glucosamine is een complete formule met een hoge dosering glucosamine gecombineerd met de kracht van kurkuma waarvan 95% curcuminoiden. *Kurkuma helpt om de gewrichten flexibel te houden en draagt bij aan het behoud van gezonde gewrichten. Kurkuma helpt de cellen te beschermen, waaronder de cellen in het kraakbeen. Het zwarte peperextract in deze formule verhoogt de opneembaarheid van de kurkuma voor een nog betere doeltreffendheid. De vitamine C helpt de gezonde collageenvorming in stand te houden, voor het behoud van een goede gewrichts- & botfunctie. Daarnaast draagt de Mangaan bij tot het behoud van gezonde bindweefselvorming, waaronder in de gewrichten, en helpt bovendien bij de instandhouding van gezonde botten. Dit kan nuttig zijn bij zowel mensen met een verminderde beweeglijkheid als bij sporters die hun gewrichten zwaar belasten.

Samenstelling

per 2 tabletten RI*

  • Glucosamine 1500 mg
  • HQ-Kurkuma > 95% curcuminoiden met curcumine 90 mg
  • Zwarte peper 4 mg
  • Vitamine C 80 mg 100%
  • Mangaan 2 mg 100%

*RI: Referentie inname

ingrediënten Glucosaminesulfaat 2KCl (uit schaaldieren), vulstoffen: Microkristallijne cellulose; Hydroxypropylmethylcellulose, omhulling: Hydroxypropylcellulose, Ascorbinezuur (Vitamine C), Extract van Curcuma longa (Kurkuma, wortelstok), antiklontermiddelen: Siliciumdioxide; Stearinezuur, emulgator: Magnesiumstearaat, glansmiddelen: Talk; Polyfructose; Triglyceriden, Mangaancitraat (Mangaan), Extract van Piper Nigrum (Zwarte peper, vrucht).

Gebruik

Volwassenen: 2 tabletten per dag.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart