text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : Zelftesten beschikbaar

Futuro Epicondylitische Elleboogbrace Huidskleur S

niet-contractuele foto

Arm - Pols - Hand

Epicondilisch elleboogverband. Masserend effect. Masserende kussens die helpen bij het plaatselijk verlichten van de pijn. Stevige ondersteuning om de pijn te verlichten bij tennis- of golfelleboog. Huidskleur. Maat S 23,0 tot 25,5cm.
Epicondilisch elleboogverband. Masserend effect. Masserende kussens die helpen bij het plaatselijk verlichten van de pijn. Stevige ondersteuning om de pijn te verlichten bij tennis- of golfelleboog. Huidskleur. Maat S 23,0 tot 25,5cm.
€27,28 -10% *
Onze prijs €24,59
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

24 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Futuro Epicondylitische Elleboogbrace Huidskleur S
Leverancier 3M BELGIUM
Merk 3M
Gamma Futuro
Herroeping Neen
CNK 2251569

Meer details

Volledige beschrijving:

Dankzij strategisch geplaatste kussentjes geeft de FUTURO™ Epicondylitische Elleboogbandage gerichte druk op uw pijnlijke pezen. Deze comfortabele, elastische elleboogondersteuning is dun en flexibel voor natuurlijke bewegingsvrijheid en is niet zichtbaar onder de kleding. Ademende eigenschappen houden je koel en het mouwontwerp is gemakkelijk aan en uit te trekken. Met de betrouwbare ondersteuning van de FUTURO™ Epicondylitische Elleboogbandage neemt u gewoon deel aan de activiteiten waar u het meest van geniet.

Samenstelling

Nylon, Silicone Rubber, Polyester, Spandex

Eigenschappen

Biedt directe compressie met dubbel kussen voor doelgerichte druk op pijnlijke armen;Ideaal voor Dagelijkse activiteiten;HOOFDKENMERKEN:In vier richtingen rekbare stof houdt de elleboogsteun op zijn plaats;Voorgevormd ontwerp voor een optimale pasvorm;Wikkelriem voor extra compressie;Ademend materiaal;Ondersteunt een stijve, pijnlijke of geblesseerde elleboog en onderarm;Zowel links als rechts te dragen.;Ondersteund door ons deskundigenpanel van technici en medische professionals

Beoordelingen

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart