text.skipToContent text.skipToNavigation

Femilyane Harmolya Lactobacillus 2x15 Capsules

niet-contractuele foto

Voedingssupplement voor vrouwen bestaande uit 4 lactobacillusstammen gedoseerd op 30 miljard/g. Brengt de vaginale microbiota in balans.
Voedingssupplement voor vrouwen bestaande uit 4 lactobacillusstammen gedoseerd op 30 miljard/g. Brengt de vaginale microbiota in balans.
Voordeel*
Onze prijs €15,31
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

15 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Femilyane Harmolya Lactobacillus 2x15 Capsules
Leverancier LABORATOIRES BAILLEUL
AFSCA
Merk Biorga Dermatologie
Gamma Femilyane
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 3982931

Meer details

Volledige beschrijving:

Voedingssupplement met 4 Lactobacillus-stammen in een dosering van meer dan 11 miljard/gelule. Bijdrage in Lactobacillus-stammen voor de vrouw.Harmolya is een unieke formule die 4 levende melkzuurbacteriestammen bevat, wetenschappelijk gedocumenteerd en beantwoordend aan de volgende efficiëntiecriteria: overleving en voortbestaan langs het spijsverteringskanaal, adhesie aan het darmslijmvlies. Een unieke formule met meer dan 11 miljard KVE* per gelule op het moment van productie. De plantaardige omhulling zorgt voor de bescherming van de stammen en garandeert een minimumgehalte van 5 miljard KVE* na 24 maanden.

Samenstelling

Vulstof: maïszetmeel; capsulekapje: hydroxypropylmethylcellulose (E464); antiklontermiddel: mono- en diglyceriden van vetzuren (E471); mengsel van melkzuurstammen (Lactobacillus acidophilus, Lacticaseibacillus casei, Lactobacillus gasseri, Lacticaseibacillus rhamnosus) ; antiklontermiddel: magnesiumzouten van vetzuren (E470b). Kan sporen bevatten van gluten, soja, lactose, selderij, sulfieten, schaaldieren, vis en weekdieren.

Gebruik

Oraal: 1 gelule per dag op een nuchtere maag innemen met een glas water. Kuur van 1 maand. Het is raadzaam om het gebruik gedurende ten minste 2 maanden voort te zetten.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart