text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : Zelftesten beschikbaar aan € 1,99 per stuk

Eye Care Reinigingslotion Gevoelige Ogen 125ml (ref 100)

niet-contractuele foto

Make-upremovers - Reiniging

Reinigt het oogcontour en verwijdert voorzichtig alle make-up. Laat een fris en tonisch gevoel achter. Op basis van korenbloemwater. Voor gevoelige ogen. Voor contactlensgebruikers.
Reinigt het oogcontour en verwijdert voorzichtig alle make-up. Laat een fris en tonisch gevoel achter. Op basis van korenbloemwater. Voor gevoelige ogen. Voor contactlensgebruikers.
Voordeel*
Onze prijs €17,17
Tijdelijk niet beschikbaar (web)
HOEVEELHEID

17 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Eye Care Reinigingslotion Gevoelige Ogen 125ml (ref 100)
Leverancier AMOPHAR
Inhoud 125ml
Farmaceutische vorm Lotion
Merk Eye Care
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 1496348

Meer details

Volledige beschrijving:

Deze ultrazachte reinigingslotion op basis van korenbloemwater is specifiek ontwikkeld voor mensen met gevoelige ogen en contactlensdragers die een waterachtige structuur verkiezen in plaats van een emulsie. Hij is perfect aangepast aan de fysiologie van het oog, aangezien hij uitsluitend uit niet-iogene oppervlakteactieve stoffen met de pH-waarde van traanvocht (7,3) bestaat en isotoon is met het traanvocht.De oogcontouren worden gereinigd en de make-up wordt uiterst zacht en volledig verwijderd. De huid voelt fris en gerevitaliseerd aan.

Samenstelling

Aqua (Water), Poloxamer 407, Centaurea Cyanus Flower Water, Disodium Phosphate, Phenethyl Alcohol, Butylene Glycol, p-Anisic Acid, Sodium Phosphate, Sodium Hydroxide, CI 42090 (Blue 1), Parfum (Fragrance) (LDY11)

Gebruik

Aanbrengen met behulp van een wattenschijfje, alleen voor lichte make-up of in combinatie met de reinigende emulsie voor zwaardere make-up, altijd van de basis van de wimpers naar het uiteinde. Enkele seconden laten inwerken om de make-up op te lossen.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart