text.skipToContent text.skipToNavigation

Esthederm Adaptasun Melkachtige Spray Beschermend Lichaam Sterke Zon 150 ml

niet-contractuele foto

Beschermende bodyspray die bescherming biedt tegen UVA/UVB-stralen, fotoveroudering en zonnebrand. Activeert en verlengt de bruining. Behoudt de jeugdigheid. Patenten: adaptasuntechnologie, global cellular protection en cellulair water.
Beschermende bodyspray die bescherming biedt tegen UVA/UVB-stralen, fotoveroudering en zonnebrand. Activeert en verlengt de bruining. Behoudt de jeugdigheid. Patenten: adaptasuntechnologie, global cellular protection en cellulair water.
Voordeel*
Onze prijs €51,20
Tijdelijk niet beschikbaar (web)
HOEVEELHEID

51 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Esthederm Adaptasun Melkachtige Spray Beschermend Lichaam Sterke Zon 150 ml
Leverancier NAOS
Inhoud 150ml
Farmaceutische vorm Verstuiver
Merk Esthederm
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 3553351

Meer details

Volledige beschrijving:

De Spray Protecteur corps ADAPTASUN Soleil fort biedt de huid wat ze nodig heeft om gehydrateerd en stralend jong te blijven en bevordert een mooie, snelle, diepe en lang houdende bruining.Biedt UVA/UVB-bescherming tegen fotoveroudering en verbranding.

Activeert en verlengt de bruining dankzij ADAPTASUN technologie die alle fasen van het pigmentatieproces optimaliseert voor sneller, intenser en langduriger bruinen. Voorkomt fotoveroudering en versterkt de natuurlijke beschermingsmechanismen van de huid tegen de zon dankzij GLOBAL CELLULAR PROTECTION technologie, die vrije radicalen neutraliseert, het cel-DNA beschermt en factoren die het collageen aantasten, helpt bestrijden. Optimaliseert de celvitaliteit en houdt de huid jong dankzij het EAU CELLULAIRE patent, dat de eigenschappen van het water dat zich van nature in de huid bevindt, nabootst.

PATENTEN: ADAPTASUN TECHNOLOGIE, GLOBAL CELLULAR PROTECTION, EAU CELLULAIRE.

Gebruik

Spray de beschermende melkspray voor het lichaam ADAPTASUN voor felle zon 20 minuten voor de zonblootstelling royaal op de huid. Om de 2 uur en telkens na het zwemmen opnieuw aanbrengen.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart