text.skipToContent text.skipToNavigation

Esthederm Photo Regul Egaliserende Beschermende Verzorging Sterke Zon 50 ml

niet-contractuele foto

Zonnecrème voor het gezicht die bescherming biedt tegen UVA/UVB-stralen, fotoveroudering en zonnebrand. Vermindert de intensiteit van oneffenheden en zorgt voor een egalere teint. Activeert de bruining voor een intense bruine teint die langer houdt. Beschermt cellulair DNA en behoudt de jeugdigheid van de huid. Respecteert aquatische ecosystemen. Patenten: adaptasuntechnologie, global cellular protection en cellulair water.
Zonnecrème voor het gezicht die bescherming biedt tegen UVA/UVB-stralen, fotoveroudering en zonnebrand. Vermindert de intensiteit van oneffenheden en zorgt voor een egalere teint. Activeert de bruining voor een intense bruine teint die langer houdt. Beschermt ...Verder lezen
Voordeel*
Onze prijs €62,56
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

62 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Esthederm Photo Regul Egaliserende Beschermende Verzorging Sterke Zon 50 ml
Leverancier NAOS
Inhoud 50ml
Farmaceutische vorm Crème
Merk Esthederm
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 3436474

Meer details

Volledige beschrijving:

Als zich pigmentvlekken hebben gevormd, moet men zich beschermen met een aangepast product om te vermijden dat ze donkerder worden en om de gebruinde kleur gelijkmatig te houden.

De beschermende egaliserende verzorging PHOTO REGUL voor felle zon, speciaal bedoeld voor de meest blootgestelde zones (gezicht, handen en decolleté), bevordert het bruinen, egaliseert de teint bij een huid met ongelijkmatige pigmentatie en verzacht het uitzicht van bruine vlekken.

Biedt UVA/UVB-bescherming tegen fotoveroudering en verbranding. Maakt pigmentvlekken minder intens en egaliseert de teint dankzij PHOTO REGUL technologie die de directe pigmentatie (het bruinen) optimaliseert en de indirecte pigmentatie (vlekken) tegengaat. Activeert en verlengt de bruining dankzij ADAPTASUN technologie die alle fasen van het pigmentatieproces optimaliseert voor sneller, intenser en langduriger bruinen. Voorkomt fotoveroudering en versterkt de natuurlijke beschermingsmechanismen van de huid tegen de zon dankzij GLOBAL CELLULAR PROTECTION technologie, die vrije radicalen neutraliseert, het cel-DNA beschermt en factoren die het collageen aantasten, helpt bestrijden. Optimaliseert de celvitaliteit en houdt de huid jong dankzij het EAU CELLULAIRE patent, dat de eigenschappen van het water dat zich van nature in de huid bevindt, nabootst.

OCEAN CARE: de formule van dit zonneproduct respecteert de aquatische ecosystemen (niet toxisch voor koralen, algen en mariene micro-organismen).

PATENTEN: ADAPTASUN TECHNOLOGIE, GLOBAL CELLULAR PROTECTION, EAU CELLULAIRE.

Gebruik

Breng de beschermende egaliserende verzorging PHOTO REGUL voor felle zon 20 minuten voor de zonblootstelling royaal aan op gezicht, decolleté en hypergepigmenteerde zones.Om de 2 uur en telkens na het zwemmen opnieuw aanbrengen.Ideaal als beschermende dagcrème tegen vlekken 's zomers.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart