text.skipToContent text.skipToNavigation

Esthederm Cellulair Water Smeltende Hydraterende Crème 50 ml

niet-contractuele foto

Hydratatie - Voeding

Een dagcrème voor het gezicht die de natuurlijke hydratatie van oncomfortabele huid versterkt. Voor een sterkere huidbarrière die beschermd is tegen agressieve invloeden van buitenaf. Antioxidante bescherming die de tekenen van veroudering vertraagt. Patenten: cellulair water en aquaporinen. Voor een soepele en comfortabele huid.
Een dagcrème voor het gezicht die de natuurlijke hydratatie van oncomfortabele huid versterkt. Voor een sterkere huidbarrière die beschermd is tegen agressieve invloeden van buitenaf. Antioxidante bescherming die de tekenen van veroudering vertraagt. Patenten: cellulair ...Verder lezen
Voordeel*
Onze prijs €40,41
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

40 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Esthederm Cellulair Water Smeltende Hydraterende Crème 50 ml
Leverancier NAOS
Inhoud 50ml
Skintype Gedehydrateerd
Farmaceutische vorm Crème
Merk Esthederm
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 3745510

Meer details

Volledige beschrijving:

De EAU CELLULAIRE crème versterkt de natuurlijke hydratatie dankzij haar hoge gehalte aan ceramiden en lipiden die sterk lijken op deze die zich van nature in de opperhuid bevinden, om een onbehaaglijk aanvoelende huid intensief te verzorgen.

Ze werkt antioxiderend en beschermt tegen externe agressies, waardoor het een ideaal verzorgingsproduct is om veroudering te voorkomen. Zorgt voor een optimaal vochtgehalte door de vochtuitwisseling te bevorderen en water vast te houden in de huid. Geeft comfort en soepelheid.Versterkt de huidbarrière dankzij een onzichtbare bescherming tegen agressieve invloeden van buitenaf (vervuilingsdeeltjes, stedelijke omgeving...). Antioxidantbescherming door het neutraliseren van de effecten van vrije radicalen, die verantwoordelijk zijn voor veroudering.

PATENTEN: EAU CELLULAIRE, AQUAPORINES.

Gebruik

Breng de EAU CELLULAIRE crème dagelijks 's morgens en/of 's avonds aan op de gereinigde en afgedroogde huid van gezicht en hals. Aanbevolen voor een huid die behoefte heeft aan comfortabele texturen.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart