text.skipToContent text.skipToNavigation

Esthederm Osmoclean Hydra Herbronnende Reinigingsmelk 200 ml

niet-contractuele foto

Make-upremovers - Reiniging

Reinigingsmelk voor het gezicht die de huid reinigt met respect voor het evenwicht van de hydrolipidenfilm en de huidflora. Hydrateert de huid en behoudt de jeugdigheid. Voor een schone, zachte huid. Patenten: skin balance system en cellulair water.
Reinigingsmelk voor het gezicht die de huid reinigt met respect voor het evenwicht van de hydrolipidenfilm en de huidflora. Hydrateert de huid en behoudt de jeugdigheid. Voor een schone, zachte huid. Patenten: skin balance system ...Verder lezen
Voordeel*
Onze prijs €20,86
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

20 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Esthederm Osmoclean Hydra Herbronnende Reinigingsmelk 200 ml
Leverancier NAOS
Inhoud 200ml
Farmaceutische vorm Melk
Merk Esthederm
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 3301041

Meer details

Volledige beschrijving:

Micellair water, reinigingsmelk, reinigingsgel, reinigend schuim... Make-up moet efficiënt worden verwijderd in functie van jouw huidbehoeften en jouw voorkeuren.

De Lait Démaquillant Hydra-ressourçant OSMOCLEAN verwijdert onzuiverheden en make-up in alle zachtheid met respect voor de vochthuishouding van de huid.Te gebruiken samen met de Lotion Fraîche Hydra-ressourçante Osmoclean. Reinigt de huid perfect dankzij een reinigingsbasis met hoge tolerantie die onzuiverheden verwijdert en tegelijk het broze evenwicht van de hydrolipidenfilm respecteert. Respecteert het evenwicht van de beschermende huidflora dankzij het SKIN BALANCE SYSTEM PATENT. Verhoogt en verbetert de hydratatie van de huid dankzij glycerine, dat zorgt voor soepelheid en comfort. Optimaliseert de celvitaliteit en houdt de huid jong dankzij het EAU CELLULAIRE patent, dat de eigenschappen van het water dat zich van nature in de huid bevindt, nabootst.

PATENTEN: SKIN BALANCE SYSTEM, EAU CELLULAIRE.

Gebruik

Breng de Lait démaquillant Hydra-ressourçant OSMOCLEAN met een wattenschijfje aan op het volledige gelaat en de hals. Kan ook met de vingers worden aangebracht en verwijderd met water.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart