text.skipToContent text.skipToNavigation

Esthederm Morpho Fitness Serum Afslanking Activerend 100 ml

niet-contractuele foto

Afslanking producten

Lichaamsserum met cafeïne en carnitine. Geeft vet intensief en snel vrij en beperkt vetopslag. Voor een soepele, gladde en zachte huid met verminderde zichtbaarheid van sinaasappelhuid en bobbeltjes. Dag na dag krijgt je figuur opnieuw vorm. Behoudt de jeugdigheid dankzij het gepatenteerde cellulair water.
Lichaamsserum met cafeïne en carnitine. Geeft vet intensief en snel vrij en beperkt vetopslag. Voor een soepele, gladde en zachte huid met verminderde zichtbaarheid van sinaasappelhuid en bobbeltjes. Dag na dag krijgt je figuur opnieuw ...Verder lezen
Voordeel*
Onze prijs €50,25
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

50 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Esthederm Morpho Fitness Serum Afslanking Activerend 100 ml
Leverancier NAOS
Inhoud 100ml
Farmaceutische vorm Serum
Merk Esthederm
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 3574563

Meer details

Volledige beschrijving:

Om een strakker, slanker lichaam te krijgen is het noodzakelijk je voedingsgewoonten aan te passen en regelmatig te sporten.

Met het Sérum Activateur Minceur MORPHO FITNESS wordt het afslanken onderhouden en worden de gunstige effecten van fysieke activiteit, zelfs in beperkte mate, of van een afslankende massage geoptimaliseerd.

Voert vetten intensief en snel af dankzij cafeïne, dat plaatselijke rondingen aanpakt. Voorkomt dat vet weer wordt opgeslagen dankzij carnitine. Doet cellulitis en sinaasappelhuid zichtbaar afnemen, voor een gladdere, soepele en zachte huid. Maakt het figuur dag na dag strakker en slanker. Optimaliseert de celvitaliteit en houdt de huid jong dankzij het EAU CELLULAIRE patent, dat de eigenschappen van het water dat zich van nature in de huid bevindt, nabootst.

PATENT: EAU CELLULAIRE

Gebruik

Breng het serum Activateur Minceur MORPHO FITNESS met opgaande massagebewegingen aan op de hardnekkige zones, 's morgens en/of 's avonds.Dit product is vooral aan te bevelen in combinatie met lichaamsbeweging.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart