text.skipToContent text.skipToNavigation

Esthederm Lift & Repair Oogcontour Lift Patches 10

niet-contractuele foto

Oogomtrek

Oogcontourpleisters voor express verzorging die de oogcontour intens gladstrijken en liften. Zichtbare vermindering van wallen en donkere kringen. Patenten: repair+ technologie, lifttechnologie, time control system en cellulair water.
Oogcontourpleisters voor express verzorging die de oogcontour intens gladstrijken en liften. Zichtbare vermindering van wallen en donkere kringen. Patenten: repair+ technologie, lifttechnologie, time control system en cellulair water.
Voordeel*
Onze prijs €64,65
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

64 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Esthederm Lift & Repair Oogcontour Lift Patches 10
Leverancier NAOS
Farmaceutische vorm Patch
Merk Esthederm
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 3301538

Meer details

Volledige beschrijving:

Door het verouderen kan de blik vaak vermoeid gaan ogen, zelfs na een goede nachtrust: rimpels, huidlijntjes, wallen en donkere schaduwen zijn duidelijker zichtbaar.

De LIFT & REPAIR liftende oogcontour patches werken liftend en verjongend op de blik, met een instant ontkreukende werking. Idaal om de blik mooier te maken voor een avondje uit, of om sporen van vermoeidheid 's morgens uit te wissen. Strijkt de tere oogcontourzone onmiddellijk glad.Lift instant. Doet wallen, donkere schaduwen, verslapping en tekenen van vermoeidheid zichtbaar vervagen.

PATENTEN: REPAIR+ TECHNOLOGIE, LIFT TECHNOLOGIE, TIME CONTROL SYSTEM, EAU CELLULAIRE.

Gebruik

Op een perfect gereinigde en droge huid onder elk oog een LIFT & REPAIR oogcontour patch aanbrengen tot aan de ooghoeken. Lichtjes met de vinger gladstrijken om de patch goed op de huid te doen kleven. 5 minuten laten inwerken en de patch dan verwijderen en het overtollige product laten indringen. Niet afspoelen. Niet opnieuw gebruiken.Gebruiksfrequentie: gedurende een maand, 2 tot 3 keer per week, of als éénmalig opkikkertje.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart