text.skipToContent text.skipToNavigation

Esthederm Adaptasun Beschermende Lichaamsmelk Matige Zon 200 ml

niet-contractuele foto

Zonnemelk voor het lichaam die beschermt tegen UVA/UVB-stralen, fotoveroudering en zonnebrand. Activeert en verlengt de bruining. Beschermt het celkapitaal. Respecteert aquatische ecosystemen. Patenten: adaptasuntechnologie, global cellular protection en cellulair water.
Zonnemelk voor het lichaam die beschermt tegen UVA/UVB-stralen, fotoveroudering en zonnebrand. Activeert en verlengt de bruining. Beschermt het celkapitaal. Respecteert aquatische ecosystemen. Patenten: adaptasuntechnologie, global cellular protection en cellulair water.
Voordeel*
Onze prijs €52,88
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

52 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Esthederm Adaptasun Beschermende Lichaamsmelk Matige Zon 200 ml
Leverancier NAOS
Merk Esthederm
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 3436466

Meer details

Volledige beschrijving:

De lait protecteur corps ADAPTASON Soleil modéré biedt de huid wat ze nodig heeft om perfect gehydrateerd en stralend jong te blijven en bevordert een mooie, snelle, diepe en lang houdende bruining.Biedt UVA/UVB-bescherming tegen fotoveroudering en verbranding.Activeert en verlengt de bruining dankzij ADAPTASUN technologie die alle fasen van het pigmentatieproces optimaliseert voor sneller, intenser en langduriger bruinen.Voorkomt fotoveroudering en versterkt de natuurlijke beschermingsmechanismen van de huid tegen de zon dankzij GLOBAL CELLULAR PROTECTION technologie, die vrije radicalen neutraliseert, het cel-DNA beschermt en factoren die het collageen aantasten, helpt bestrijden.Optimaliseert de celvitaliteit en houdt de huid jong dankzij het EAU CELLULAIRE patent, dat de eigenschappen van het water dat zich van nature in de huid bevindt, nabootst.OCEAN CARE: de formule van dit product respecteert de aquatische ecosystemen (niet toxisch voor koralen, algen en mariene micro-organismen).PATENTEN: ADAPTASUN TECHNOLOGIE, GLOBAL CELLULAR PROTECTION, EAU CELLULAIRE.

Gebruik

Breng de lait protecteur ADAPTASUN Soleil modéré 20 minuten voor de zonblootstelling royaal aan. Om de 2 uur of na het zwemmen opnieuw aanbrengen.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart