text.skipToContent text.skipToNavigation

Esthederm Intensive Vitamine C Crème 50 ml

niet-contractuele foto

Pigmentproblemen

Gezichtscrème met gestabiliseerde vitamine C die de intensiteit van vlekken vermindert voor een egale teint en die fijne lijntjes en rimpels gladstrijkt. Stimuleert het collageen en zorgt voor een heldere teint. Voor een gladde, stralende huid met minder vlekken. Patent: cellulair water.
Gezichtscrème met gestabiliseerde vitamine C die de intensiteit van vlekken vermindert voor een egale teint en die fijne lijntjes en rimpels gladstrijkt. Stimuleert het collageen en zorgt voor een heldere teint. Voor een gladde, stralende ...Verder lezen
Voordeel*
Onze prijs €70,05
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

70 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Esthederm Intensive Vitamine C Crème 50 ml
Leverancier NAOS
Inhoud 50ml
Farmaceutische vorm Crème
Merk Esthederm
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 3507241

Meer details

Volledige beschrijving:

Te veel zon, vervuiling en veroudering maken de teint minder fris en doen pigmentvlekken ontstaan. De teint is doffer en minder gelijkmatig.

De INTENSIVE VITAMINE C gel-crème helpt de teint weer egaal maken, voor een zichtbaar gladdere en frisser ogende huid. Vermindert de intensiteit van hardnekkige vlekken door de pigmentatiemechanismen te reguleren en maakt de huid weer egaal. Effent rimpels en huidlijntjes dankzij gestabiliseerde vitamine C, een collageenbooster. Laat de teint weer helderr ogen dankzij de antioxiderende werking van gestabiliseerde vitamine C die beschermt tegen vrije radicalen, die verantwoordelijk zijn voor een onfrisse teint.

PATENTEN: EAU CELLULAIRE.

Gebruik

Breng de INTENSIVE VITAMINE C gel-crème 's morgens en 's avonds aan op de gereinigde en afgedroogde huid van gezicht en hals. De uiterst frisse gel-crèmetextuur is geschikt voor alle huidtypes. De INTENSIVE verzorgingslijn wordt afwisselend met de gebruikelijke verzorgingsproducten gebruikt voor doelgerichte kuren.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart