text.skipToContent text.skipToNavigation

Esthederm Intensive Propolis + Zink Lotion-Serum 130 ml

niet-contractuele foto

Acné - Onzuiverheden

Reinigende gezichtslotion die de huid zuivert en tegelijkertijd het ongemakkelijke gevoel kalmeert. Vervaagt restvlekken en verfijnt en matteert de huidstructuur. Vernauwt de poriën. Voorkomt tekenen van veroudering. Patenten: cellulair water.
Reinigende gezichtslotion die de huid zuivert en tegelijkertijd het ongemakkelijke gevoel kalmeert. Vervaagt restvlekken en verfijnt en matteert de huidstructuur. Vernauwt de poriën. Voorkomt tekenen van veroudering. Patenten: cellulair water.
Voordeel*
Onze prijs €35,99
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

35 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Esthederm Intensive Propolis + Zink Lotion-Serum 130 ml
Leverancier NAOS
Inhoud 130ml
Farmaceutische vorm Lotion
Merk Esthederm
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 4138574

Meer details

Volledige beschrijving:

Roodheid, puistjes, zichtbare poriën, doffe teint, glimmen… De huid moet worden gekalmeerd en hersteld.

Lotion-sérum INTENSIVE PROPOLIS + ZINC bestrijdt imperfecties en verzacht de huid. Deze doelgerichte werking geeft zichtbaar resultaat.Zuivert de huid onmiddellijk en kalmeert gevoelens van onbehagen. Vermindert dag na dag restsporen. Matteert en maakt de huidstructuur fijner dankzij de concentratie geboost met zinkgluconaat (natuurlijk bestanddeel van propolis), bekend om zijn astringerende en absorberende eigenschappen. Gaat tekenen van veroudering tegen.

PATENT: EAU CELLULAIRE.

Gebruik

Lotion-sérum INTENSIVE PROPOLIS + ZINC 's morgens en 's avonds met behulp van een wattenschijfje aanbrengen op de gereinigde en afgedroogde huid van gezicht en hals. Verzorging die lokaal of op het hele gezicht kan worden aangebracht voor een huid die zuiverder en gezonder is, als kuur of het hele jaar door.Oogcontour vermijden. Product bestemd voor volwassenen.De INTENSIVE verzorgingslijn wordt afwisselend met de gebruikelijke verzorgingsproducten gebruikt voor doelgerichte kuren.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart