text.skipToContent text.skipToNavigation

Esthederm Intensive Hyaluroncrème 50 ml

niet-contractuele foto

Antirimpel

Hydraterende gezichtscrème die de huid hydrateert en voller maakt, het vochtgehalte op peil houdt en fijne droogtelijntjes gladstrijkt dankzij hyaluronzuur. Langdurige opvulling van rimpels en fijne lijntjes. Beschermt de huid tegen fotoveroudering en agressie. Patenten: hyaluron, global cellular protection technologie en cellulair water.
Hydraterende gezichtscrème die de huid hydrateert en voller maakt, het vochtgehalte op peil houdt en fijne droogtelijntjes gladstrijkt dankzij hyaluronzuur. Langdurige opvulling van rimpels en fijne lijntjes. Beschermt de huid tegen fotoveroudering en agressie. Patenten: ...Verder lezen
Voordeel*
Onze prijs €46,04
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

46 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Esthederm Intensive Hyaluroncrème 50 ml
Leverancier NAOS
Inhoud 50ml
Skintype Rijpere
Farmaceutische vorm Crème
Merk Esthederm
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 3507167

Meer details

Volledige beschrijving:

Ongemak, trekken - een gedehydrateerde huid moet snel weer comfortabel en soepel aanvoelen en worden beschermd tegen veroudering.

Met een combinatie van drie hyaluronzuren hydrateert de crème INTENSIVE HYALURONIC intensief, wordt de huid geplumpt en de epidermis glad gemaakt terwijl de huid is beschermd tegen externe agressie.

Plumpt en hydrateert intensief door een combinatie van twee soorten hyaluronzuur – met hoog moleculegewicht en een ingekapselde vorm – houdt het water in de epidermis op peil en strijkt dehydratatielijntjes glad. Corrigeert rimpels en lijntjes door hyaluronzuur met middelhoog moleculegewicht stimuleert de aanmaak van hyaluronzuur in de dermis voor een langdurig plump-effect. Voorkomt aantasting van hyaluronzuur door een plantaardige glycomolecule. Beschermt dagelijks tegen oxidatiestress dankzij de gepatenteerde GLOBAL CELLULAR PROTECTION-technologie die vrije radicalen neutraliseert en de huid beschermt tegen fotoveroudering en externe agressie.

PATENTEN: HYALURONIC, GLOBAL CELLULAR PROTECTION TECHNOLOGIE, EAU CELLULAIRE.

Gebruik

Crème INTENSIVE HYALURONIC 's ochtends en/of 's avonds aanbrengen op gezicht en hals. Apart te gebruiken of ter aanvulling op Sérum INTENSIVE HYALURONIC. De INTENSIVE verzorgingslijn wordt afwisselend met de gebruikelijke verzorgingsproducten gebruikt voor doelgerichte kuren.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart