text.skipToContent text.skipToNavigation

Esthederm Hydraterende Lichaamsmelk Tegen Huidverslapping 200 ml

niet-contractuele foto

Cellulitis - Sinaasappelhuid

Hydraterende lichaamsmelk die het verlies aan stevigheid van de huid helpt bestrijden dankzij een plantaardige peptide die collageen stimuleert voor een verbeterde elasticiteit. Het cellulair water zorgt voor een intens gehydrateerde en gerevitaliseerde huid. Patenten: cellulair water en modellerende technologie.
Hydraterende lichaamsmelk die het verlies aan stevigheid van de huid helpt bestrijden dankzij een plantaardige peptide die collageen stimuleert voor een verbeterde elasticiteit. Het cellulair water zorgt voor een intens gehydrateerde en gerevitaliseerde huid. Patenten: ...Verder lezen
Voordeel*
Onze prijs €48,32
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

48 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Esthederm Hydraterende Lichaamsmelk Tegen Huidverslapping 200 ml
Leverancier NAOS
Inhoud 400ml
Farmaceutische vorm Melk
Merk Esthederm
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 3733581

Meer details

Volledige beschrijving:

Huidverslapping ten gevolge van veroudering, veranderd gewicht of zwangerschap is voelbaar en wordt steeds beter zichtbaar.Deze verstevigende, intensief hydraterende bodymilk tegen verslapping helpt een verlies aan stevigheid tegengaan en houdt de huid jong, veerkrachtig en strak.Corrigeert huidverslapping dankzij SCULPT technologie, aangevuld met een krachtig plantaardig peptide dat de aanmaak van collageen- en elastinevezels stimuleert en de afbraak ervan voorkomt, voor een betere huidelasticiteit.Hydrateert intensief en langdurig door een hoog gehalte aan glycerine.Optimaliseert de celvitaliteit en houdt de huid jong dankzij het EAU CELLULAIRE patent, dat de eigenschappen van het water dat zich van nature in de huid bevindt, nabootst.PATENTEN: EAU CELLULAIRE, SCULPT TECHNOLOGIE.

Gebruik

Breng de hydraterende melk tegen huidverslapping 's morgens en/of 's avonds aan op het hele lichaam. Inmasseren met stevige bewegingen van onder naar boven.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart