text.skipToContent text.skipToNavigation

Esthederm Milde Scrub Cellulair Water 200 ml

niet-contractuele foto

Exfoliërende en energieke lichaamsscrub die zachtjes scrubt en het microreliëf gladstrijkt. Formule met fruitzuren en microkorrels van jojoba. Behoudt de jeugdigheid van de huid. Patent: cellulair water.
Exfoliërende en energieke lichaamsscrub die zachtjes scrubt en het microreliëf gladstrijkt. Formule met fruitzuren en microkorrels van jojoba. Behoudt de jeugdigheid van de huid. Patent: cellulair water.
Voordeel*
Onze prijs €27,43
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

27 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Esthederm Milde Scrub Cellulair Water 200 ml
Leverancier NAOS
Inhoud 200ml
Skintype Normaal
Farmaceutische vorm Crème
Merk Esthederm
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 3948163

Meer details

Volledige beschrijving:

Deze scrub geeft een zijdezachte huid, maar dat is niet alles.Hij voert ook dode huidcellen af om de opperhuidvernieuwing te verbeteren, stimuleert de microcirculatie in de huid en maakt de huid weer soepel.

De zachte Eau Cellulaire scrub met celwater, een gepatenteerd actief water dat antioxiderend werkt en de celmechanismen stimuleert, maakt de huidstructuur gladder en fijner dankzij drie exfoliërende bestanddelen voor een "vernieuwde", stralend mooie huid. Scrubt in alle zachtheid dankzij fruitzuren en micro-jojobabolletjes. Effent het microreliëf dankzij plantaardige micropoeders. Optimaliseert de celvitaliteit en houdt de huid jong dankzij het EAU CELLULAIRE patent, dat de eigenschappen van het water dat zich van nature in de huid bevindt, nabootst.

EAU CELLULAIRE PATENT

Gebruik

Op droge huid - of op vochtige huid voor een zachter effect - de zachte Eau Cellulaire scrub op het hele lichaam aanbrengen, met cirkelvormige bewegingen inmasseren en daarna overvloedig spoelen.1 tot 3 keer per week te gebruiken.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart