text.skipToContent text.skipToNavigation

Esthederm Derm Repair Herstructurerend Serum 30 ml

niet-contractuele foto

Antirimpel

Architect gezichtsserum dat de gelaatstrekken gladder maakt en fijne lijntjes en rimpels vermindert. Voor een stevigere, heldere en stralende huid. Patenten: repair+ technologie, time control system en cellulair water.
Architect gezichtsserum dat de gelaatstrekken gladder maakt en fijne lijntjes en rimpels vermindert. Voor een stevigere, heldere en stralende huid. Patenten: repair+ technologie, time control system en cellulair water.
Voordeel*
Onze prijs €81,18
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

81 loyaliteitspunten bij aankoop van dit product

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Esthederm Derm Repair Herstructurerend Serum 30 ml
Leverancier NAOS
Merk Esthederm
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 3733474

Meer details

Volledige beschrijving:

Net zoals rimpels moeten een verlies aan stevigheid en elasticiteit zo vroeg mogelijk worden aangepakt. Het herstructurerend serum DERM REPAIR helpt de huid om de aanmaak van collageen- en elastinevezels te stimuleren, die borg staan voor de stevigheid van de huid. Dit serum met een hoge concentratie aan regenererende bestanddelen dringt snel in de huid om haar weer stevig en soepel te maken.Strijkt de gelaatstrekken glad.Wist rimpels en huidlijntjes uit voor ze zich vastzetten.Werkt duurzaam verstevigend op de huid, die als het ware geregenereerd lijkt.

PATENTEN: REPAIR TECHNOLOGIE, TIME CONTROL SYSTEM, EAU CELLULAIRE.

Gebruik

Breng het DERM REPAIR serum 's morgens en 's avonds aan op een perfect gereinigde huid. Kan afzonderlijk of onder je crème worden aangebracht. Met zijn bijzonder frisse en transparante textuur kan hij onder elk verzorgingsproduct worden gebruikt.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart